Mozaik Život

Ipak ne

'Da razbijemo dileme i trileme...': Hladno pivo neće biti zamjena Bajagi protiv kojeg su se pobunili branitelji, evo što kažu iz benda

Ipak ne

Nakon što je jučer dogradonačelnica Karlovca Andreja Navijalić potvrdila da je koncert Bajage i Instruktora na karlovačkim Danima piva otkazan uslijed razmatranja inicijative branitelja, kao i ostalih mišljenja po gradu, te ponudila alternativno "rješenje" u obliku zagrebačke grupe Hladno pivo, javili su se i "momci s Gajnica".

Bajagin koncert otkazan zbog intervencije branitelja? 'Postojala je inicijativa i na nama je da je poslušamo', potvrdila je dogradonačelnica, evo što još kažu iz Grada

Mile Kekin i ekipa objavili su na svome Facebook profilu reakciju na svoj potencijalni nastup u obliku zamjene za Bajagu i Instruktore.



"Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga : 
“Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. 
Živjeli!!!”, stoji objava na službenoj stranici benda.

Uslijedile su srdačne pohvale grupi, kao i potpora "otpisanome" Bajagi. "Svaka čast, glazba bi trebala spajati ljude", poručili su komentatori, mnogi i razočarani zbog konačnog nedolaska jednog od omiljenijih glazbenika na ovim prostorima.

Naslovnica Život