Mozaik Život

INTENZIVNE EMOCIJE

'Kraljevi drame i preokreta!': Dalić je sinoć gorio zbog Livna, ali i naših vaterpolista; Evo kako je 'friškog bračnog kreveta' za Barakude srčano navijao Ćorluka

INTENZIVNE EMOCIJE

Zlatko Dalić se fotografijom koja prikazuje impresivan doček kojeg su mu priredili njegovi Livnjaci zahvalio rodnom gradu, što je, dakako, izazvalo očekivane strastvene poruke.

 

Hvala Livno!!!

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on


Uz nebrojene "lajkove" i srca koji su popratili objavu izbornika, poklonici su pisali:

"Iz Kanade sam vas s djecom došla dočekati u Zagrebu, pa u Livnu. Hvala vam za mjesec dana ponosa i slave..." ,"Hvala tebi Zlatko na svemu što si učinio za Hrvatsku i hrvatski nogomet", "Hvala Zlatko što postojiš, tako smiren, želim ti puno sreće i uživaj sa svojom obitelji...".

No Dalićeve silne emocije, sudeći po objavama na Instagramu, nisu izazvali samo njegovi sugrađani, nego i fantastičan uspjeh naših vaterpolista.

"Bravo barakude!" - napisao je nogometni izbornik uz fotografiju s utakmice koja je među navijačima izazvala intenzivne emocije.

 

Bravo barakude!

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on


"Kako smo okrenuli skoro izgubljen meč!", "Bravo momci!", "Hrvati su kraljevi drame i preokreta!", "Ajmo opet srebro!"... - brojni komentari Dalićevih pratitelja svjedoče da se i drama u bazenu masovno pratila.

Pratio ju je i Vedran Ćorluka iz friškog bračnog kreveta...


 

Naslovnica Život