Mozaik Život

Dernek do zore

Da je u Omišu sinoć bilo burno, svjedoči ova urnebesna fotografija: Perišić podijelio detalj s dočeka zbog kojega je 'zaplaka od smija'

Dernek do zore

Zagreb je "izgorio", Split također, no nije ga ni njegov Omiš izdao. Ivan Perišić može biti prezadovoljan dočekom koji su mu priredili njegovi sugrađani, a to je i potvrdio na društvenim mrežama.

Ako ste pomislili da su "vatreni" momci već "izdušili" nakon burnih noći na dočecima u ostalim gradovima, sinoć ste se mogli uvjeriti u suprotno. Perišić je u rodni Omiš stigao s Antom Rebićem, na oduševljenje obožavateljica, a ni po čemu nam nisu djelovali kao da neće moći izgurati još jednu noć feštanja.U Omišu, kažu, ovakva atmosfera nije bila od stvaranja države: Perišić i Rebić stigli u grad, vatrenom dvojcu na bini se pridružio Bebek! Turisti u nevjerici što se događa...

Na svom je Instagramu Perišić podijelio nekoliko snimki s dočeka, ali otkrio je i jedan detalj koji ga je naprosto oduševio. Možda najpamtljivija fotka sa Svjetskoga prvenstva, ona na kojoj Šime Vrsaljko leži na terenu blaženo grleći hrvatsku zastavu, dobila je sinoć svoju Omišku (pijanu) verziju.

Jedan je navijač malo pretjerao u slavlju, pa je "kušin" pronašao u zastavi, što je nogometaša instantno podsjetilo na kolegu Vrsaljka. Fotografija je Omianina nasmijala do suza, a ne sumnjamo da je sinoć bilo još sličnih momenata za pamćenje. 

Naslovnica Život