Mozaik Život

I predsjednica je tu

Zadnji avion za Moskvu odletio sinoć, nema saborskog zastupnika koji nije u njemu: 'odlepršao' i 'Ćaća', evo koga smo još ulovili na aerodromu

I predsjednica je tu

Sinoć je naš fotograf bio na zagrebačkome aerodromu kako bi popratio finalni odlazak na finalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva, a ono što je zabilježio objasnilo nam je zašto iz Sabora apeliraju na neradni ponedjeljak.

Nema koji naš saborski zastupnik nije "odlepršao" za Moskvu, a očito su se, zbog obaveza dakako, svi odlučili na onaj "last last minute" let. Bila je tu i predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović u, moramo priznati, toliko "tankom" izdanju da je poprimila gotovo manekensku liniju. Ne moramo ni napominjati, bila je u "kockicama".

I njen savjetnik i logističar, Tomislav Madžar odlučio se za isti "dress code", kao i Goran Marić i Oleg Butković. I Zdravko Marić ozareno nam je pokazao svoju kartu i dres, uzbuđenje je već sinoć bilo na vrhuncu.

Za Moskvu je otišao i jedan bivši političar, ali on u "casual" izdanju i bez dresa. U trenerci smo "ubrali" Ivu Sanadera, koji je već podržao 'vatrene' u Kalinjingradu, pa je samo logično da se odlučio isto to učiniti u finalu. 'Ćaća' se vraća - u Rusiju.

Ukrcala se i bivša Sanaderova ministrica Bianca Matković, a tko je od ostalih političara bio u avionu, možete vidjeti u galeriji.

Pripomenut ćemo samo kako posljednji avion za Moskvu nije bio rezerviran isključivo za one koji imaju svoje mjesto u Saboru; uočili smo i nogometaša Josipa Šimunića, kao i dobro raspoloženog Matu Bulića.

Naslovnica Život