Mozaik Život

POTRUDITE SE

Bojite se da nemate ljubavnog uspjeha zbog malog penisa ili lošeg zadaha? Vjerujte da ženama puno više smeta nešto sasvim treće

POTRUDITE SE

"Sumljam da ću stići večeras" ili "Sekundarno sam poludio!" vrste su poruka koje bi kod osobe kojoj se udvarate smjesta mogle polučiti efekt "hladnog tuša", "naglog triježnjenja" i bježanja od potencijalne veze s vama glavom bez obzira.

Ako ne shvaćate zašto, onda biste se uistinu mogli naći u problemu. Jer, kako je pokazalo istraživanje koje je provela jedna od najpoznatijih stranica za online upoznavanje, POF, čak 58 posto ispitanika otkrilo je kako se ježe - lošeg pravopisa.

Nesuđenom partneru, dakle, neće biti problem što niste sigurni u nešto, nego što u to "sumljate", umjesto da "sumnjate". Jednako kao i što sekundarno ne možete poludjeti, jedino on/ona može poludjeti u sekundi kad vas čuje...
Istraživanje provedeno na 2000 ljudi pokazalo je kako je tragačima za ljubavlju loš seks manji problem od lošeg pravopisa.
 
Ne događa se prvi put da stranica za online dating spominje nepismenost kao odbojnu karakteristiku, istraživanje iz 2015. koje je napravila stranica Match.com također je pokazalo da su ljudima pravopis i gramatika kod potencijalnog partnera važnije stavke od primjerice lošeg tena ili nelijepih zubi.

 

Naslovnica Život