Mozaik Život

može jedno dobro djelo?

Poznati, ugledajte se na nju; Blaće pozvala pratitelje da doniraju za pomoć ocu koji se bori sa zloćudnom bolesti, a rezultati će vas dirnuti

 može jedno dobro djelo?

Nisu društvene mreže tu samo za samopromociju i reklamiranje koječega što će vam podebljati sumu na računu, mogu se popularnost i slava iskoristiti i u neke druge svrhe, one od kojih će koristi imati neki drugi ljudi, potrebitiji, bitniji...
 

 


Upravo ovom idejom vodila se Antonija Blaće koja je nakon čitanja dirljive priče o bolesnom ocu Robertu Matalinu (32) koji se bori sa zloćudnom bolešću, a jedini spas mu je liječenje u inozemstvu za koje nema dovoljno novca, putem svojeg Insta storyja pozvala sve svoje pratitelje (a nije ih baš malen broj - njih oko 165 000) da pozovu humanitarnu broj i tako učine hvale vrijedno djelo.

 

 

 


Popularna voditeljica, koja je i ove sezone besprijekorno vodila live emisije RTL-ovog Big Brothera, izračunala je kako njeni storyji pretežno imaju  50-60 000 pregleda te da je dovoljno da svatko od njenih pratitelja zovne dvaput da se skupi potreban iznos za liječenje - 770 tisuća kuna.

- Može danas jedno dobro djelo? Nadam se da će svi koji vide ovaj story nazvati barem jedan, dva, tri puta. Idemooooo. I slobodno mi zatrpajte inbox screenshotovima da ste zvali. Volim vas, ajmo razvalit!!!!! - poručila je fanovima Blaće bodreći ih.

 

 

 

 

 


Ono što je uslijedio vjerojato je iznenadilo i samu Tonku, njen inbox doslovce je zatrpan brojnih screenshotovima poziva koje je sam voditeljica prikazala u svom Insta storyju, kao i brojnih poruka podrške i pohvale na račun Antonijine ideje.

Da i mi sami damo obol Antonijinoj hvalevrijednoj inicijativi, ovim putem pozivamo sve naše čitatelje da se odazovu njenom (našem) pozivu i zavrte bar jednom ovaj broj za Roberta Matalina: 060 800 558.

Brojevi računa na koje se pak može uplatiti donacija uz napomenu 'Donacija za Roberta' su:

IBAN: HR4523600003117485664
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

 

 

 

Naslovnica Život