Mozaik Život

NE MOŽETE GA NE VIDJETI

Dok su brojni spojili neradne dane za bijeg, evo kako je Stipe Pletikosa s familijom proveo 'prvi maja' 

NE MOŽETE GA NE VIDJETI

"Trening je ključ svakog sportskog uspjeha, uz osjećaj pripadnosti momčadi i klubu te navijačima" - izjavio je ovih dana Stipe Pletikosa na predavanju polaznicima Hajdukove akademije, a svoju "odanost momčadi" demonstrirao je i na "prvi maja", kad je Praznik rada s obitelji proveo na Marjanu.

Legendarnog i omiljenog vratara bilo je teško ne uočiti, visinom je stršao iz mase, a i s obzirom na to koliko se medijske pažnje poklanja i njegovom izgledu, i frizura i brada ga brzo "odaju".

Premda je sa sijedom kosom bio markantan, Stipe Pletikosa 'udario' je novi ton na pramenove: sviđa li vam se novo izdanje legendarnog vratara?!

Plete je tako na praznični dan, kojeg su mnogi spojili s vikendom i pobjegli iz grada, ostao vjeran splitskoj tradiciji.
"Ja sam došao iz obitelji koja je živjela u skromnim uvjetima i jedan od najvećih motiva moje nogometne karijere bio je i da svojima omogućim boljim život..." - na istom je predavanju istakao Pletikosa, omiljen među sugrađanima i iz razloga što ga nikad nije "izvitoperio" mondeni život.

Naslovnica Život