Mozaik Život

ZAJEDNIČKE USPOMENE

'Kad se nosila rola toalet papira!': prepoznajete li poznatu voditeljicu na ovoj fotografiji? Otvorila je kofer sa starih ljetovanja, 'kesa za šporku robu' sve je nasmijala

ZAJEDNIČKE USPOMENE

"Slika iz 2001., taman pred put na more. Otkud da krenem? Od nereda u sobi? Od trapez traperica koje bi se razmočile čim bi napravila dva koraka na kiši? Od malog trolla na polici? Impulse dezodoransa? Frizure i izraza lica?

Ili da samo krenem od zdravstvene knjižice u koferu, koja je u vrijeme nastanka ove slike stvarno bila KNJIŽICA. A gle, i toalet papir je u koferu, to su bili oni dani kad se nosila rola toalet papira na more, jer "nikad ne znaš hoće li ga bit u apartmanu"... - ovako je na Instagramu svoja sjećanja s publikom podijelila Andrea Andrassy, a u njezinom izgledu, sadržaju njenog kofera, pa čak i u vrsti parketa na podu sobe prepoznali su se mnogi.

Oduševljenje koje nostalgija uvijek probudi izazvalo je trenutačni poriv za ispovijedanjem, pa su se uspomene samo redale:

"Mi smo uvik nosili toalet papir, jer bi se nekome po putu došlo za kakat. Skočiš u grmlje iza auta i eto...". - ustvrdila je prva.

"Mi još uvijek nosimo rolu toalet papira!" - priznala je druga.

 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on


"Rola je zakon!" - podvukla je treća.

I drugi su detalji budili nježne uspomene.

"Fora, i ja sam imala takav parket u sobi!".

"Riblja kost" parket! Samo je Industrogradnja imala tu čast!" - našla se i jedna detaljnije upućena.

"A na vrhu kesa iz Merkatora!" - nasmijala se još jedna koja je detaljno proučila sadržaj kofera.

"Za prljavu robu!" - prepoznala je razlog sljedeća.

Javila se i Andreina prijateljica, kojoj je fotografija izvukla i "glazbena" sjećanja.

"U toj smo sobi nekad izvodile najveći hit Emilije Kokić i Nine Badrić "Vlak". Samo se ne mogu sjetit' koja je koja bila!" - napisala je.

"Ja sam bila Emilija!" - razveselilo je sjećanje Andreu.

 

 

Naslovnica Život