Mozaik Život

iva balent otvorila dušu

Kćer Ivice Todorića tvrdi da je čudotvorno ozdravila uz pomoć poznate Splićanke: 'Iz korijena sam promijenila život'

iva balent otvorila dušu

Kćer Ivice Todorića, Iva Balent, konačno je progovorila, no ne, kako bi većina očekivala, o aferi Agrokor već svom ozbiljnom zdravstvenom stanju.

- Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promjenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi. Ja vam uopće ne mogu opisati koji je to osjećaj - izjavila je Balent za RTL-ov Exkluziv, a na pitanje od čega je bolovala odgovorila tek da joj je "srce bilo bolesno".

Život joj je, tvrdi Iva, iz temelja izmijenila poznata splitska motivacijska govornica Ana Bučević koju je upoznala prije sedam godina, a prvi susret danas nerazdvojnih prijateljica nije prošao baš najbolje.
 

 


- Kad sam radila Janu vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam - ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu - ispričala je Iva koja se našla u prepunoj zagrebačkoj radionici među 220 Aninih sljedbenika. 

- Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula - objašnjava Balent koju je Ana i nagovorila na izjavu za medije, jer je "uhvaćena" kako joj savjetuje: "Ja bih im baš dala izjavu da si ti. Promisli malo."

 

 

Naslovnica Život