Mozaik Život

od 21. ožujka

Petodnevna fešta oktana u organizaciji Slobodne Dalmacije i City Centera One

od 21. ožujka

Sedmo izdanje najvećeg autosalona u Dalmaciji održava se od 21. do 25. ožujka u City Centeru one, a na ovoj tradicionalnoj manifestaciji očekuje se veliki broj noviteta i još veći broj posjetitelja.

Dakle, radi se o sedmom Auto-moto salonu koji se u City Centeru one održava svake godine od 2012., kad su naše novine sa svojim partnerima krenule u organizaciju ovog najvećeg autosalona u Dalmaciji. Prošlogodišnji Auto-moto salon, prema izjavama većine izlagača, bio je najuspješniji i nikad bolji.

Ovogodišnji autosalon održava se od 21. do 25. ožujka, a organizatori iz Odjela marketinga Slobodne Dalmacije najavljuju kako će ovo biti najprestižnije izdanje ove manifestacije. Naravno, shodno tome očekuje se i još veći broj posjetitelja kojih je lani, prema procjenama iz ovog šoping-centra, bilo oko sto tisuća.

Zanimljivo je da ove godine Auto-moto salon Slobodne Dalmacije počinje samo tri dana nakon završetka najpoznatijega svjetskog autosalona, onog u Ženevi, gdje je najveće zanimanje izazvao naš Mate Rimac sa svojom električnom jurilicom od nezamislivih 1914 “konja”.

Osim toga, manifestacija Slobodne Dalmacije se “ugurala” između ovog međunarodnog događaja, ali i Zagreb auto showa, koji počinje 10. travnja, što će sigurno povećati interes posjetitelja u City Centeru one.

Ali isto tako partneri u ovoj manifestaciji, Splitska banka i City center one kao domaćin, napravili su sve kako bi olakšali izlagačima dolazak na ovaj iznimno zanimljiv događaj u Dalmaciji.

Kako smo već i najavljivali, ovo će sigurno biti najveći Auto-moto salon po opsegu i broju izlagača budući da su svi raspoloživi prostori u najpopularnijem dalmatinskom šoping-centru popunjeni. Najavljuju se novi i atraktivni modeli, a naš je savjet da ga obvezno posjetite s obzirom da će svi izlagači biti na jednom mjestu.

Osim toga, većina izlagača je najavila da će ponuditi salonske popuste, čime će izložena vozila biti povoljnija za kupnju nego u njihovim prodajnim salonima. Stoga bi bilo šteta propustiti takvu priliku, naročito zbog činjenice da je ulaz besplatan.

Sigurni smo da će tu biti i obiteljskih posjeta, gdje će žene i majke moći kupiti potrebne stvari za kuću, dok će muškarci razgledati limenu “ergelu”. Naravno, o tom događaju će i Slobodna Dalmacija iscrpno izvještavati svakodnevno u dnevnom tisku, ali i na našem portalu.

Možemo najaviti da će na ovogodišnjemu, sada već tradicionalnom Auto-moto salonu Slobodne Dalmacije biti izložena vozila nekih premium proizvođača, ali isto tako i “obični” automobili primjereni za svačiji džep. Automobili i motocikli bit će izloženi na tri etaže popularnog trgovačkog centra.

Tako će od premium brendova biti zastupljen Mercedes-Benz sa svojim najnovijim modelima zahvaljujući autokući “Jolly Autoline”, a u City Centeru one bit će izložen i Volvo XC40 koji se okitio prestižnom titulom Europskog automobila 2018. godine.

U našoj najavi treba istaknuti i autokuću “Gašperov”, koja dolazi sa dva brenda, Renaultom i Dacijom, a u jačem sastavu bit će i Mazda preko autokuće “Automobilia”.

Ne smijemo zaboraviti ni Ford, Hyundai i Infiniti, Nissanovu premium marku, koji dolaze na splitski show zahvaljujući tvrtki “Grand auto”. Od ostalih izlagača treba spomenuti Suzuki, koji će izložiti i neke modele motocikala i skutera, Kiju i Subaru.

Dalje nećemo ništa otkrivati. Najbolje je da posjetite ovu oktansku feštu u City Centeru one, koja traje pet dana i završava u nedjelju, 25. ožujka.

Naslovnica Život