Mozaik Život

'KO FALI?

Splitski restoran pohvalio se slikom s Juliom Roberts, a dežurni kritičari odmah primijetili da nešto 'ne valja' s fotkom

'KO FALI?

Iako su prošle godine pokušali skriti slavnu glumicu od kamera i javnosti, ekipa iz popularne Bokerije na Instagramu se nakon godinu dana pohvalila činjenicom da im je prošle godine u goste uistinu svratila holivudska ljepotica Julia Roberts. To iznenađenje odlučili su otkriti baš na jučerašnji Dan žena.

- Sačuvali smo našu fotku s Julijom samo za sebe, no ovo je odlična prilika da je podijelimo sa svima. Vrlo smo sretni što smo okruženi mnogim divnim ženama. Svaka od vas je predivna na poseban način i zaslužujete svaki dan biti tretirane kao zvijezde. Sretan Međunarodni dan žena - napisali su uz fotografiju na kojoj Julia i zaposlenica Klara poziraju u društvu šestorice muškaraca.
 

 


- Prekrasna Julija, a vaš restoran najbolji  je u Splitu. Bili smo nedavno i oduševio nas je - komentirali su gosti iz Italije.

No, dečki sa fotografije zaboravili su “ugurati” i kuharice…

Uz fotografiju se vrlo brzo pojavio upit: “Gdje su sve žene iz kuhinje? One se ne broje?”, na što su iz restorana odgovorili da je tog dana u kuhinji jedina djevojka bila Klara, koja je i na slici.

 - Svi volimo Juliju… ali one cure u kuhinji…samo tako nastavite - pohvalio je osoblje Bokerie  jedan od pratitelja.

 

 

Naslovnica Život