Mozaik Život

Teški zadaci

Počinje 'Tri, dva, jedan – peci!': kako će se naše dalmatinske natjecateljice snaći pred sudom splitske slastičarke Tee Mamut?

Teški zadaci

Treća sezona emisije slastičarsko-natjecateljskog showa 'Tri, dva, jedan - peci!' počinje večeras i odmah s prvom epizodom donosi stres i paniku jer će kandidati imati svega dva sata za pripremu dviju slastica.

Najopušteniji u epizodi će naravno biti žiri u sastavu Tomislav Špiček, Žaklina Troskot i Tea Mamut te voditeljica Sanja Doležal koja nije krila veselje što će napokon upoznati kulinarskog idola Tomeka.

- Nismo imali vremena učiti, ali slušala sam njegove savjete, pitala ga koje je po njegovu mišljenju najbolje meso za pašticadu i kako se filetira naranča. Voljela bih imati prilike zaviriti u njegovu kuhinju, pa saznati još neke male tajne velikih majstora - otkrila je Sanja za RTL.

Jednom će svojom kreativnošću pokušati zadiviti žiri jer će sami odabrati kolač ili tortu koja bi trebala prikazati božićnu simfoniju okusa, mirisa i boja.

Recept za drugi zadatak će im pak zadati žiri – ovaj put će pripremati tart sa slanom karamelom i čokoladnim preljevom. Tko je uspio, a tko potpuno podbacio u prvim zadacima te kako su se snašle naše Dalmatinke Kristina i Katja pogledajte u večerašnjoj epizodi s početkom u 20:15.

Do tada vam donosimo simpatični video s neuspjelim scenama sa snimanja emisije, u kojem možete otprilike vidjeti kakva vas zabava očekuje.

Naslovnica Život