Mozaik Život

Svadbena zvona

Splitska prvakinja Lucija Zaninović prvi put otvoreno o ljubavi i vjenčanju: otkrila i tko će joj biti kuma!

Svadbena zvona

Naša europska prvakinja u taekwondou, 29-godišnja Lucija Zaninović, u svibnju planira svoju dugogodišnju vezu s pet godina mlađim Nalom Kuzmanićem okruniti brakom.

Iako se na Olimpijskim igrama u Riu ove godine nije popela na postolje, Lucija je aktualna europska prvakinja u taekwondou te ponosna vlasnica mnogobrojnih medalja i odličja. Novi razlog za sreću svakako predstavlja činjenica da će za sedam mjeseci stati pred oltar s voljenim dečkom triatloncem.

Iako baš kao i sestra blizanka Ana nerado govori o privatnom životu, otkrila je neke detalje o nadolazećem vjenčanju.

- Nal i ja smo zajedno pet godina. Upoznali smo se na Visokoj školi za sportski menadžment i dizajn Aspira, no ljubav se dogodila kasnije – priznala je Lucija za tportal.

Vjenčanje nije mogla prije organizirati zbog brojnih turnira i putovanja, a sada ima kratku pauzu do prosinca koju je iskoristila da dogovori crkvu, salu za svečanu večeru, bend i fotografa.

- Puno mi je oko svega pomogla i sestra. Dogovorili smo najvažnije stavke, sve ostalo ćemo dogovarati kad se malo približi datum vjenčanja. Neće biti velika svadba, bit će nas maksimalno 150 – komentirala je za tportal, a na pitanje hoće li joj sestra Ana biti i vjenčana kuma odgovorila je:

- Pa naravno! -

 

 

 

Naslovnica Život