Mozaik Život

PROSLAVu 60. ROĐENDANA OMIŠKA TVORNICA TRIKOTAŽE obilježila MODNOM REVIJOM

Galebovi modeli prošetali ledenom pistom (FOTOGALERIJA)

PROSLAVu  60. ROĐENDANA OMIŠKA TVORNICA TRIKOTAŽE obilježila MODNOM REVIJOM

Pravu ledenu bajku priredili su djelatnici Galeba, omiške tvornice trikotaže, u četvrtak navečer u hotelu Plaža, gdje su se gostima i brojnim uzvanicima predstavili s novom kolekcijom, onom jesensko–zimskom za sezonu 2011./2012.

Manekenke, predvođene Aleksandrom Grdić i Koranom Gvozdić, su umjesto modnom pistom u novim modelima prošetale - ledenom površinom. Tako je na tren klizalište zamijenilo pistu, pa su okupljeni gromoglasnim pljeskom pozdravljali svaki izlazak, pogotovo onaj u donjem rublju. S obveznim šalom oko vrata... Dobro poslovanje omiške tvornice sinoć je prezentirano kroz tri branda : Galeb, Adriatic i GLB, dok je ovo potonje pohvalila i Iva Križanac, ljepša polovica nogometaša NK Splita Ivice Križanca u čijem je društvu i prisustvovala ovoj reviji.

- Ovo mi je prvi put na modnoj reviji, no svidjela mi se cijela kolekcija. Evo, ovu sivu pidžamu bi ja rado nosila i vani, kao trenerku ...– kazivala nam je Iva, dok je u pratnji supruga uživala u modelima koji su se izmjenjivali na ledenoj površini.

A bilo je i klizanja od strane manekena, no buran pljesak nagradio je njihov trud šetnje po skliskoj površini. A među uzvanicima, te ljudima koji preferiraju odjeću i donje rublje s oznakom Galeb, zatekli smo i Duška Mucala, intendanta splitskog HNK-a:

- Ovdje sam više u funkciji prijatelja tvornice trikotaže Galeb, no raduje me njihovo uspješno poslovanje... - kazao nam je Mucalo.

- Večeras su naši gosti vidjeli tri branda, no svakako nas raduje što unatoč krizi trikotažne industrije u Hrvatskoj mi opstajemo i nastavljamo s uspješnom i proizvodnjom i izvozom – vidno oduševljen reakcijom gostiju kazivao nam je Stjepan Pezo, direktor Galeba.

- Treba posebno istaknuti trud ovih ljudi koji igraju nemilosrdnu tržišnu utakmicu. Dobro rade, jednom riječju, i ja sam uvijek biram Galebove marke... – u jednom dahu je pohvalio Miroslav Buličić, bivši splitski gradonačelnik i modnu reviju i sam uspjeh tvornice koja eto slavi 60. rođendan, uz onu bitnu stavku – čak sedamdeset posto njihove proizvodnje ide za izvoz.

Sa svim tim su se složili i okupljeni koji su sav trud Julije Hrstić, direktorice marketinga i Sanje Krstulović, zadužene za styling i make-up, nagradili gromoglasnim pljeskom.

sandra barčot
snimio: paun paunović / cropix

Naslovnica Život