ŽivotKa mater

'Uništena frizura, a nju baš briga!': Kolinda postala apsolutni hit na društvenim mrežama, evo zašto su korisnici oduševljeni njenim grljenjem

Piše J. V.

Kolinda Grabar Kitarović sinoć je na finalu Svjetskoga prvenstva uspjela postati "zvijezda showa" iako nije zaigrala. Sve je, i zlato i srebro i tko je trebao osvojiti, a tko ne, palo u drugi plan pored Kolindinog grljenja i ljubljenja igrača, svih odreda.

No dok su je u njenoj državi zbog čudne geste "poklopili", svijet se ne prestaje oduševljavati. Društvene mreže izgaraju od pozitivnih komentara, a video u kojemu pokisla predsjednica u dresu poput ucviljene majke briše suze s lica Luki Modriću obišao je svijet.

"Kolinda, budi moj vođa!", "Riječima se ne može opisati što je ovime podarila milijunima ljudi koji su bili uz nju", "Bilo bi lijepo kad bi na svijetu bilo više žena vođa poput hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Koja sve voli kao majka...", "Ne znam mnogo o hrvatskoj predsjednici ali žena stoji tamo na kiši koja lije i puca od ponosa. To je sjajno!", pišu joj oduševljeni komentatori.

"Sinoć je pobjednica bila hrvatska predsjednica. U dresu, po kiši, plače, uništena frizura, a nju baš briga!", izdvojili su ključne razloge zbog kojih ih je osvojila.
 

 

#KOLINDA GRABAR KITAROVIć#SVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO# RUSIJA#GRLJENJE