Mozaik Zdravlje

Poboljšajte seksualni život

Radite ove vježbe i imat ćete orgazam iz najluđih snova

Poboljšajte seksualni život

Osim što će tjelovježba učvrstiti vaše tijelo, ona će pozitivno utjecati i na vaš seksualni život te ga definitivno poboljšati. Zaključili su to brojni stručnjaci koji su proučavali koje su vježbe najbolje za postizanje što boljih rezultata u krevetu, odnosno, orgazama.

Osim što ćete ovoga ljeta imati zavidnu figuru na plaži, vaš partner se neće moći odvojiti od vas, a bome ni vi od njega!

Prema navodima stranih medija, seksolozi su se definitivno složili da su vježbe za jačanje trbušnih, leđnih i zdjeličnih mišića zaslužne za kvalitetan seks, a osim što ćete njima produžiti sami čin, doživjet ćete intenzivnije vrhunce. Osim famozne Kegelove vježbe koja će ojačati dno zdjelice, evo neke od vježbi koje biste trebali gotovo svakodnevno prakticirati!

Čučnjevi

Sve varijacije čučnjeva idealan su recept za što bolji seks. Kako biste postigli željene rezultate, trudite se izvoditi što dublje čučnjeve, a seksolozi preporučuju da svaki dan napravite tri serije po 15 ponavljanja. Orgazmi su zagarantirani!

Plankovi

Ovim čudesnim položajem tijela jačate sve mišiće. Radite ih svakodnevno po bar 30 sekunda i vidjet ćete razliku! Osim što ćete biti kraljica bikinija, partner se neće moći odlijepiti od vas!

Šipka za balet

Prislonite se na neku šipku, primjerice onu za balet koja je u razini vaših bokova. Potom se rukama primite za nju i lagano se spuštajte i podižite.

Vježbe za stražnjicu

Legnite na pod i držeći noge na tlu podižite trup. Oko nogu pričvrstite i elastičnu traku i skupljajte i otvarajte bedra. Ova vježba je među prvima kad je u pitanju poboljšavanje seksualnog života.

Yoga

Neke poze Yoge idealne su za jačanje mišića koji su zaslužni za što intenzivnije vrhunce. Primjerice poza mačke ili lotusa.

Izvijanje unatrag

Kleknite i savijete tijelo unazad pod kutom od 45 stupnjeva. Zaustavite se u tom položaju nekoliko sekunda i vratite se u početni položaj.

Naslovnica Zdravlje