Mozaik Zdravlje

Je li pretjerala?

Začepila usta hejterima: Žanamari je iz prehrane izbacila ove tri stvari i pohvalila se vidljivo tanjim strukićem, ali gdje su nestale obline?

Je li pretjerala?

Kada je u pitanju zdrava prehrana i redovita tjelovježba, Žanamari je jedna od aktivnijih dama na domaćoj društvenoj sceni. Na svome se Instagram profilu često hvali treninzima i odlascima u teretanu, a najdraži su joj kada ih obavlja zajedno sa svojim mužićem koji je samoprozvani 'fitness freak'.

Iako se pjevačica može pohvaliti zaista zanosnom figurom, u zadnje vrijeme bi ju pratiteljice ponekad znale ubosti otrovnim komentarom na račun ponešto punijeg izgleda, pa se Perčićka odlučila dodatno 'stesati'. Povod je snimanje spota, a dijeta prilično jednostavna. Izbacila je sol, mast i šećer iz prehrane i osvanula sa vidljivo stanjenim strukićem.

Žanamari šokirala pratitelje novim izgledom i 'pokupila' neugodan komentar: Izgledaš debelo, nemoj mi zamjerit'

"Ono kad par dana prije snimanja spota izbaciš sol, mast i šećer iz prehrane... I feel like i could fly! Dal vi primjećujete ikakvu promjenu na meni ili je to samo iznutra?!?", napisala je pjevačica uz objavu posljednje fotografije.

Iako i dalje izgleda sjajno, Perčićka je možda ipak malo pretjerala s 'izbacivanjem' određenih namirnica, pa su joj i obline vidljivo manje. U svemu bi trebalo pronaći ravnotežu, a raznovrsna prehrana jedan je od ključnih faktora kada je u pitanju dobar izgled.

Isto tako, nisu sve masti iste, pa ih, kao jednu od glavnih grupa namirnica, ne bi trebalo u potpunosti eliminirati. Najbolje je pronaći zdravije izvore, te u prehranu uvrstiti tzv. 'dobre masti' poput avokada, lososa i orašastih plodova.

Naslovnica Zdravlje