Mozaik Showbizz

Gotova stvar

Jedan od najpoznatijih srpskih folk glazbenika seli u stan kraj Splita: 'Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana gradi zgradu uz more. Teško je naći apartman jer je sve prodano...' 

Gotova stvar

Srpski pjevač Mile Kitić gostovao je na zagrebačkom radiju Extra FM, a ono što će svakako obradovati njegove fanove u Dalmaciji informacija je koju je tamo podijelio - uskoro bi se trebao preseliti u Split.

Točnije, u Podstranu pokraj Splita, gdje, kako kaže, kupuje nekretninu. I inače čest gost po klubovima u Hrvatskoj, Kitić je svoju ljubav prema našoj obali odlučio na ovaj način zaokružiti. Kako kaže, napraviti "korak više".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍗🍖🥓

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

''To je već gotova stvar. Jedan moj prijatelj koji ima lanac restorana u Splitu gradi lijepu zgradu u Podstrani, na izlazu iz Splita, uz more. Teško je naći apartmane uz more jer je sve već prodano. Moj prijatelj gradi kuću s apartmanima i garažama. Već imamo dogovor i najvjerojatnije ću to kupiti", ispričao je Kitić voditeljima na popularnom "cajka" radiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

Izbor je, objašnjava, pao na Podstranu iz više razloga. "U Splitu ima događanja i izvan ljetne sezone, možeš doći i zimi. Kino, kazališta, utakmice... A druga bitna stvar je blizina zračne luke. Za pola sata mogu otputovati kamo trebam. Što je najvažnije, kako čovjek dolazi u određene godine sve mu više treba sunčanih dana. Nadam se da ću tu provoditi vrijeme...", zaključuje.

Kitić je za Extru otkrio i da uskoro izlazi duet s njegovom kćeri Elenom.

''Bio sam protiv zajedničke pjesme. Ipak je to ogromna razlika u muzici, a i ja sam joj otac. Ali možda te razlike treba biti. Kad sam ušao u studio, svoj sam dio baš dobro otpjevao. Onda je ona ušla i otpjevala svoj dio i morala ga je popraviti. Očekujem taj duet do Nove godine. Možda je za mene najveća stvar da pri kraju, ne znam koliko će mi još karijera trajati, ipak snimim s kćeri pjesmu.", priča pjevač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sanker

A post shared by Mile Kitic (@milekiticofficial) on

Naslovnica Showbizz