Mozaik Showbizz

PREVIŠE PLASTIKE

'Bila si lijepa, prestani se uništavati': fanovi napali slavnu glumicu koja kaže da je sve na njoj prirodno, ali stare slike pokazuju da se posve promijenila

PREVIŠE PLASTIKE

Megan Fox (33), glumica za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta, a i žene su se divile njenoj ljepoti, posljednjih mjeseci umjesto komplimenata, ispod fotografija na svom Instagram profilu, uglavnom čita kritike na račun svog lica, ispeglanog i bez ijedne bore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Kada se pojavila početkom 2000-tih, svi su bili oduševljeni ljepotom glumice, a mnogi su je uspoređivali s Angelinom Jolie.

No, kao i u brojnim drugim slučajevima, ljepotica očito nije bila zadovoljna svojim izgledom. Možda je riječ i o tome da se holivudskim glumicama nameće imperativ mladosti  pred kojim je očito popustila i Megan.

Naime, fotografije koje u posljednje vrijeme dijeli pokazale su da se glumica podvrgnula različitim estetskim korekcijama i dovela gotovo do neprepoznatljivosti.

Njeno zategnuto lice iznenadilo je i začudilo mnoge.

Jedna pratiteljica napisala joj je da ju voli, ali da zbog botoxa izgleda gotovo kao Azijatkinja.

Slijede komentari poput: “Bila si lijepa, prestani se uništavati” i “Nisi trebala ići na plastične operacije”.

Američki mediji već dugo pišu o tome što je sve korigirala lijepa glumica, pa su uspoređujući stare i nove fotografije došli do zaključka da je vjerojatno operirala nos i grudi, ima filere u usnama i obrazima i da ne štedi na botoxu.

Inače, glumica i dalje tvrdi da je sve na njoj prirodno. Nažalost, slike govore više od riječi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CosmeticTown (@cosmetictown) on

 

Naslovnica Showbizz