Mozaik Showbizz

iznajmljuje je

Biste li ikad očekivali da je slavna pjevačica baš ovako uredila kuću? Otkačena zvijezda iznenadila je elegantnim stilom koji bome košta, evo i koliko

iznajmljuje je

Nedavno je, na veliko iznenađenje svojih obožavatelja, odala da već više od godinu dana živi u Londonu, a sada je 31-godišnja glazbena zvijezda i sve uspješnija modna dizajnerica počela iznajmljivati svoju kuću u Los Angelesu za vrtoglavih 35.000 dolara tjedno.

Rihanna je prošle godine kuću na tri etaže, koju je kupila u srpnju 2017. za 6,8 milijuna dolara, pokušala prodati za 7,5 milijuna dolara, ali u tome nije uspjela, pa pokušava ipak ostvariti neku zaradu od zdanja u kojemu više praktički uopće ne provodi vrijeme.

Oni koji ne budu smatrali da je 35.000 dolara tjedno prevelik iznos za najam imat će priliku uživati u luksuzno uređenoj kući pjevačice s Barbadosa.

Kuća u četvrti Hollywood Hills ima gotovo 700 četvornih metara stambenog prostora, šest spavaonica i osam kupaonica, uz dva dodatna WC-a.

Kamin, klavir, bazen

Uz glavnu kuću je odvojena garaža za dva automobila, iznad koje je uređen posebni prostor za goste. Svoj ukus Rihanna je pokazala odabirom neutralnih tonova, a posebno je udobna velika dnevna soba koja ima kamin, ali i klavir za one koji imaju glazbene sklonosti. Među ostalim, u kući je i kinodvorana, fitness-centar, a u dvorištu je veliki bazen.

U Londonu Rihanna živi u kući na četiri etaže koju okružuje njegovan vrt, u njoj također ima teretanu, kao i lift koji povezuje katove, a u blizini je jamajačka tržnica, što joj savršeno odgovara jer obožava karipsku kuhinju.

Slavna pjevačica kuću iznajmljuje za 20.000 dolara tjedno, a tržišna joj je vrijednost 37 milijuna dolara. Naravno, nije to nikakav problem za Rihannu, čije se bogatstvo procjenjuje na 260 milijuna dolara.

Rihanna se vjerojatno odlučila za život u Londonu jer je blizu Pariza, u kojemu je sjedište njezina modnog brenda Fenty Maison, nakon što je udružila snage s grupacijom LVMH koja okuplja brojne luksuzne brendove.

Naslovnica Showbizz