Mozaik Showbizz

Ispitan u policiji

Afera 'crna svijeća' dobila rasplet: srpski mediji javljaju da je Igor Kojić priznao sve, no jedan detalj još uvijek muči sve upletene u dramu između Severine i Popovića

Ispitan u policiji

Nastavak afere na koju je dosad veći dio javnosti i zaboravio, one popularno poznate pod nazivom "afera crna svijeća" dobio je danas svoj nastavak, a ako je vjerovati napisima, i rasplet.

Srpski Blic, naime, prenosi da je Severinin suprug Igor Kojić danas saslušan u policiji te da je priznao da je upravo on onaj koji je pred vratima bivšeg partnera svoje žene, tajkuna Milana Popovića, ostavio crnu svijeću.

Nadzorna kamera zabilježila sumnjive aktivnosti: Severinin suprug pred kućom Milana Popovića ostavio čudnu napravu, tajkun iznio svoje pretpostavke zbog kojih je pjevačica jutros 'ispalila'

Slučaj 'crna svijeća': Milana Popovića i Igora Kojića ispitala policija, poduzetnik navodno nije prva 'žrtva' čudnih predmeta koje Severinin muž ostavlja pred vratima

Događaj koji je zaintrigirao dobar dio hrvatske i srpske javnosti dogodio se krajem svibnja, kada je na nadzornim kamerama kuće Popović zabilježena sumnjiva aktivnost pred vratima. Medije je obišla fotografija neobičnog predmeta za koji se ispostavilo da je izvjesna "crna svijeća", predmet korišten u raznim "vudu" obredima i čaranjima, kako se može pronaći brzinskim internet pretraživanjem. Povezuje se uglavnom s lošim "vibracijama" i u negativnom kontekstu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happyyyy💗💕💗🌸💞#bdayparty #love #onlylove #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Bila je ispunjena crnim katranom i dosta teža od svijeće. Na kamerama je vidljivo da je naprava gorjela, ali na sreću vjetar je ugasio plamen. Policija radi forenzičku obradu da vidi o kakvom se predmetu radi. Na snimci se jasno vidi da je to postavio Igor Kojić koji je previdio video nadzor na kući", poručio je Popović još u svibnju za Jutarnji.

Na saslušanju u policiji on je sve to, piše Blic, i potvrdio. Još uvijek nije poznato je li automobilom upravljala Severina, Igor sam ili netko treći.

Priča je prije mjesec dana postala dodatno intrigantna kada je u medije procurila informacija da je predmet vrlo sličan onome koji je Popović našao pred svojom kapijom, osvanuo i pred vratima Sevinog bivšeg menadžera Edvina Softića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sidimo...i ništa...s njim i nista ,meni je SVE❤️#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Naslovnica Showbizz