Mozaik Showbizz

Miss sedmog izdanja

Ultra je vibrirala u ritmu ovih ljepotica: mnoge su impresionirale šljokicama i poprsjem, ali ona je imala baš 'ono nešto'; Ovo su čarobni momenti u kojima su je snimili naši reporteri

Miss sedmog izdanja

Za puno djevojaka je jasno kao dan da imaju bogomdano tijelo. Brojne su geni poljubili izvanrednom ljepotom lica. Sve više je i onih koje će bez ustezanja posegnuti za kirurškim tretmanima, koji će njihovoj figuri dati "punat više".

Ipak, često ćemo ustvrditi za ženu da, bez obzira što nije misica, po propozicijama kakve ta titula zahtijeva, jednostavno ima "ono nešto". 

Pogledajte veliki foto i video izvještaj sa spektakla i sve vrhunce uzbudljive noći u kojoj Split nije spavao

Počelo je kišom, a onda je pljusnuo megaparty: druga večer Ultre gotovo da je bila spektakularnija od prve; Izdvojili smo najbolje trenutke noći za pamćenje

Trenuci za pamćenje: zadnja noć Ultre donijela je vrhunac kakav nismo očekivali, pogledajte kako je izgledala spektakularna 'točka na i'!

Stil, stav, držanje, pogled, osmijeh, energiju koju odašilje.

 

Splitskom je Ultrom u protekla tri dana prodefilirala plejada djevojaka zbog kojih su se okretale glave, bljeskali blicevi na kamerama.

Neke su to zaslužile drsko hrabrim festivalskim kombinacijama, druge plesnom vibrom kojom bi mamile u ludilo elektronskog partijanja, mnoge su zabilježene i zato što bi prešle svaku mjeru shvatljivog ukusa, sve i kad bi s najslobodnijim kriterijima svjedočili zavodljivoj atmosferi koju festivali poput Ultre odašilju na kilometre...

 

U sveopćoj eksploziji dojmova, ipak, neke su djevojke savršeno utjelovljavale baš ono što događaji poput ovog splitskog megapartyja jesu: slavlje života, nesputane ljetne zabave i gušta u spoznaji da vas, sa svima koji vas okružuju, vezuje ista strast i potreba da gorite u momentima koje ćete pamtiti.

U moru protagonistica ove priče jedna se gošća posebno svih dojmila, najmanje radi oskudnog outfita ili svih onih stavki koje današnja mjerila ženske ljepote pitaju.

Ona je jednostavno imala baš ono nešto.

Sve što o njoj znamo jest da je Brazilka, a to već govori puno toga, te da će u  sedmom izdanju Ultre ostati upamćena kao partijanerica koju su baš svi fotoreporteri snimili, u različite ure i na različitim mjestima, i u različitim momentima.

Brazilka se očito u Splitu sjajno provela, a nama je drago da smo mogli biti domaćini po njenom guštu.

Naslovnica Showbizz