Mozaik Showbizz

Ultra dan treći, idemo!

Totalna ekstaza na stadionu! U kraj trodnevnog spektakla partijanere ispratila Swedish House Mafia; Neumorni ultraši idu dalje na Brač i Hvar, a Splićani će konačno spavati k'o topovi

Ultra dan treći, idemo!

01:37 - Na stage se popela očekivana Swedish House Mafia, ekipa je totalno razludjela... "Znate li tko smo mi?", vikali su najpoznatiji svjetski DJ-evi sa stagea, publika je u zrak digla mobitele i počela snimati. Stadion vibrira, vatromet je spektakularan...

Trenuci za pamćenje: zadnja noć Ultre donijela je vrhunac kakav nismo očekivali, pogledajte kako je izgledala spektakularna 'točka na i'!

 

00:57 - Evo kako ekipa očekuje "Swedishe". Još je 40 minuta do njihova nastupa, ali ljudi se sve više grupiraju na platou pred glavnom binom kako bi što bolje vidjeli popularni band. Nesluzbena je procjena da ih je na glavnom platou već oko 25 tisuća.

00:30 - Lože su i večeras pune i to na svim etažama. Prostor ispred glavne bine je pun, parijaneri cirkuliraju između glavne pozornice i Resistance.

00:11 - Ekipa u transu ispred Resistance stagea.

 

23:56 - Ekipa ultraša spontano je zaplesala - kolo! 

23:45 - Karlo i Tino iz Dubrovnika i Splita, zaduženi su za skupljanje limenki. Kažu da im je ovo spoj zabave i posla. Ekipa je ekološki osviještena, sami ih dozivaju, povicima "hey guys, staff, staff" te ubacuju u njihove kese limenke i boce. I još im - zahvale. Upoznali su ljude iz cijeloga svijeta, ali bez obzira na sve, balkanske cure su im najmilije.

23:40 - Mateo Katić i Marin Abaza prvi puta su na Ultri. Došli su zbog "Swedisha" i jedva čekaju da počne. Preludo se zabavljaju, s ekipom su, a da nam pokaže koliko mu je "svet" Kukočev dres, Splićanin nam ga je i skinuo. Da se bolje vidi na slici...

23:35 - Četiri Engleskinje nam se kunu da se bolje nisu zabavile u životu. "Ultra za pet", u glas će.

23:25 - Pun stadion drma u ritmu Above and Beond-a.

 

22:25 - Rezz je svirkom dobro podigao atmosferu na stadionu čiji se prostor lagano popunjava. Ekipa se skupila ispred glavne, ali i sporednih pozornica, većina kaže kako iščekuju zvijezde sve tri večeri, Swedish House Mafiju. Ima i dosta domaćih, i oni čekaju nastup poznatog trojca.

Ultrašicama ideja ne ponestaje, izdanja su sve luđa: grudnjak optočen cirkonima večeras je hit, a jedna partijanerica svojom je pojavom osvijetlila stadion; Pogledajte izdanja večeri

21:09 - "Vanillazi" su u mix ubacili dionicu pjesme "Đurđevdan", točnije glazbu iz ulomka "Drumovi odoše, a ja osta..." pa iako se čuo samo ritam, oni u publici omotani zastavama zemalja iz regije uglas su nastavili stih.

21:01 - Jessy i Natalia iz Francuske kazu da im je ovdje "amazing, amazing". Savršeno! Prvi su put u Splitu i vele da su bile na puno festivala, ali da ovako nešto kao kod nas još doživjele nisu...

 

20:58 - Na podiju smo sreli Splićanku Anu s kćerkom Lucijom i njenom prijateljicom Petrom. Mama je bila i prošlih godina i kaže kako je na stadionu Parka mladeži puno bolje nego na Poljudu jer je otvorenije i ima više zraka, pa je i ugodnije.

20:41 - Ultra poza i pozdrav od Hanne i Rista iz Velike Britanije. Kažu da je čista petica.

20:34 - Atmosferu pratite i uživo na našem Facebooku.

20:27 - Na rasporedu su Vanillaz. Ugodnim ritmovima drže tristotinjak posjetitelja pred glavnom binom na nogama.

 

20:20 - Dok se ekipice partijanera koji pristižu veselo fotografiraju pred ulazom u Park mladeži, ima i onih koji "vrebaju" s Turske kule. I oni se vrhunski zabavljaju, jedni drugima poziraju i uživaju u ritmovima koji se sve više pojačavaju.

18:59 - Uzavrela atmosfera zadržala se i do zadnjeg dana Ultra festivala. Partijaneri ne posustaju. Na ulazu je trenutno najveća ludnica jer na štandu Red Bulla njegovi DJ-i puštaju glasne ritmove i za one koji nemaju karte. Ne morate ni ući da biste se dobro zabavili.

Roni je najjači zlatni retriver na Ultri. Iako smo mi mislili da se sasvim sigurno rodio sa zelenim pramenovima, njegov "čovik" Hrvoje Trogrlić kaže da se Roni uredio u partijanerske mote jer ima - alergiju. Ovo zeleno je, dakle, sprej.

Sve šljokice na festivalu dolaze sa štanda s kozmetikom.

- Bila je jedna jučer, u tangama, okrenila guzicu i rekla "maži"! - doznajemo od marljivih djelatnica. Ni same ne znaju koliko tona i kutija popularnih šljoka je do sada otišlo, ali znaju da gosti festivala čekaju u redovima.

- Dosta je i bizarnih zahtjeva bilo. Stavljamo na bradavice... - potvrđuje nam djevojka dok iza nje neki mladić šljokičaste brade gleda rezultat u ogledalu.

Napravili smo đir Splitom, ultraši su na svakome koraku: omiljenu gradsku plažu nećete moći prepoznati pod 'opsadom' partijanera, pogledajte kako krate vrijeme do završnice

Naslovnica Showbizz