Mozaik Showbizz

Nakon pet godina braka

'Nastavit ćete nas viđati zajedno...': poznati pjevač potvrdio naklapanja, rastaje se od 24 godine mlađe manekenke s kojom ima troje djece

Nakon pet godina braka

Talijanski pjevač Eros Ramazzotti potvrdio je naklapanja talijanskih medija. Razvodi se od 24 godine mlađe manekenke Marice Pellegrinelli, ljepotice koja ga je osvojila prije punih deset godina.

55-godišnjak je u obraćanju javnosti rekao i ovo: "Sigurni smo i naša je odluka zajednička. Nastavit ćete nas viđati zajedno. Danas je naš odnos miran, ljubav koja je postojala promijenila se, ali ostaje...", piše Quotidiano Libero.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marica Pellegrinelli (@maricapellegrinelli) on

Par je zajedno od 2009. godine, a pet godina nakon što su u javnosti objavili svoju vezu, uplovili su u bračnu luku. Zajedno imaju dvoje djece, kćerkicu Raffaelu Mariju (8) i sinčića Gabrija Tullija (4). Eros iz prvog braka s Michelle Hunziker ima i kćer Auroru (22).

"Zajedno smo proveli deset nevjerojatnih godina, stvorili smo predivnu obitelj i doživjeli sreću koju nećemo nikada zaboraviti. Naš odnos je stabilan, a ljubav se pretvorila u poštovanje i međusobno uvažavanje koje će ostati nepromijenjeno. Molimo vas, najviše zbog mira naše djece, da poštujete privatnost obitelji u ovim trenucima", izjavili su za talijanske medije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros) on

Naslovnica Showbizz