Mozaik Showbizz

Praznici na otoku

'Tajanstvena lokacija' ipak je u Dalmaciji: Rakitić i Raquel stigli na odmor, objavili par idiličnih fotografija, a posebno su razdragali kupače u malom mjestu gdje grade vikendicu

Praznici na otoku

Rijetko koji par djeluje tako zaljubljeno preko društvenih mreža kao Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri. "Volim te, ljepotice", posljednja je poruka koju je tamo nogometaš poslao svojoj dragoj, držeći ju za ruke na nekoj nepoznatoj rajskoj plaži, ona mu je, dakako, uzvratila najnježnije.

"Sve mi učiniš ljepšim. Volim te", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨❣️✨ @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Mnoge je ipak u izljevu romantike zainteresirala lokacija - a čini se da bi dotična mogla našim čitateljima biti i bliža nego što bi pomislili. Idilični pejsaž najvjerojatnije je zabilježen na jednoj od šoltanskih plažica, budući da mještani Nečujma danas potvrđuju da je nogometaš stigao u svoju novu vikendicu. 

Kako smo nedavno pisali, Rakitić je jedan u nizu naših sportaša koji su za svoju ljetnu oazu odlučili odabrati upravo jedan od naših manje popularnih otoka, ako se tako nešto uopće može reći. Na Šolti je sagradio zdanje koje će služiti njemu i obitelji kao bijeg od obaveza, ali i znatiželjnih pogleda kojima bi možda bili izloženi na nekom mnogoljudnijem otoku.

'Naš je, domaći, Šoltanin... Ne čeprkamo, čovik se doša odmarat!': otočani oduševljeni novim luksuznim vilama koje na otoku grade dva planetarno popularna domaća sportaša

No popularnost poput one koju kod kuće uživa reprezentativac i veznjak Barcelone privukla je ipak brojne u smjeru Rakitićeve obitelji koja se kupala na obližnjoj plaži. 24sata pišu kako su danas stanovnici Nečujma čekali u redu samo kako bi se fotografirali s omiljenim nogometašem. U pauzi fotografiranja, Rakitić je navodno svoju zanosnu suprugu nosio na ramenima i vikao oduševljeno "Croatia, Croatia!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨😍✨#holidays🌴2019 @raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Naslovnica Showbizz