Mozaik Showbizz

Ozbiljne odluke

'U svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Voljela bih udomiti dijete': Nina Badrić progovorila potpuno otvoreno o bivšem braku i temi koju rijetko spominje

Ozbiljne odluke

Bajkoviti prizori koje je Nina Badrić prošloga tjedna podijelila kao "sneak peek" u svoj novi spot, samo su zaintrigirali gledatelje koji željno iščekuju vidjeti jednu od popularnijih domaćih pjevačica "u akciji" s glumcem Slavkom Sobinom koji je dobio tu čast pa glumi predmet čežnje Nine na Hvaru.

Svi pamtimo spotove slične tematike, ljubavno romantične i strastvene, a za koje je Nina prethodno angažirala Gorana Ivaniševića, Leona Lučeva i Gorana Bogdana. Ni ovaj uradak ne bi trebao biti mnogo drugačiji, a sniman je i u Nininom ljetnom domu, u Jelsi na otoku Hvaru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moje Hvarsko vjenčanje 😇 😁 • • • VolimTeVolim ❤️ #volimTevolim #ninabadric

A post shared by Nina Badrić Official (@badrich) on

A dok se konačan produkt pod naslovom "Volim te, volim" iščekuje, ekipa Glorije popričala je s pjevačicom o njenome pravome ljubavnom životu i planovima.

"Možda će netko reći da sam utopistica ili romantičarka, ali doista vjerujem u taj jedan susret koji vas, htjeli vi to ili ne, zauvijek promijeni. Svatko od nas zna ga prepoznati kad mu se dogodi. Kaže se da rijetki nađu rijetke, ali moguće je i u današnje vrijeme imati skladan suživot s osobom koju voliš. Sve je lako kad se ljudi nađu", priča im Nina zaneseno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izbilo me iz cipela. #shooting #hvar #volimtevolim

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Smatra i kako bi sve drugačije izgledalo da nije poznata, a da je svoje javno djelovanje zamijenila nekim "običnim poslom".

"Sigurna sam da bi apsolutno sve bilo drukčije. Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osjetila ni toliko simpatija, ali ni toliko predrasuda. Od muškaraca dobivam laskanja i komplimente, ali osjetim i njihov strah prema sebi, pitanje što bi mi mogli ponuditi", kaže iskreno.

S novinarkom Glorije popričala je Nina na snimanju svojega novog spota i o braku sa svojim bivšim mužem Bernardom Krasnićem. Kaže da je to bila "mladenačka, pomalo nezrela ljubav", a danas traži nešto potpuno drugačije - muškarca koji će joj biti prijatelj, koji će ju razumjeti i poštivati, ali i imati smisla za humor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#volimtevolim ❤️ • • • Uskoro ....✍🏻🎬

A post shared by Nina Badrić Official (@badrich) on

I tema o kojoj Nina inače rijetko govori u javnosti došla je na red.

"Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako mnogo mogu dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život. Za donijeti takvu odluku čovjek mora biti jako ozbiljan i odgovoran. No s druge strane, nikad ne znate što život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se takvo što više ne može dogoditi", zaključuje.

Naslovnica Showbizz