Mozaik Showbizz

'Može, ali ne mora'

'Hvala Bogu, Duda je dobro...': Tony Cetinski oglasio se nakon zdravstvene drame proteklog vikenda, otkrio kako se oporavlja naglo hospitalizirana supruga

'Može, ali ne mora'

Dubravka Cetinski, supruga Tonyja Cetinskoga, oporavlja se i dobro je, javio je danas pjevač nakon što su za vikend u javnost najprije procurili podaci da je Dubravka pretrpjela moždani udar, a potom je njen boravak u bolnici potvrdio i suprug.

Na Instagramu je, naime, podijelio prilično potresnu fotografiju s hospitaliziranom Dubravkom, ali nije otkrio njeno zdravstveno stanje. Navodno je pretrpjela moždani udar, no to još uvijek nije potvrđeno.

'Hvala ti što si mi spasio život': supruga Tonyja Cetinskog hospitalizirana nakon što se onesvijestila u njihovu domu

Kako doznaje Jutarnji, gospođi Cetinski pozlilo je još prošloga tjedna u mjestu Radetići, u vili koju je uređivala sa suprugom. 35-godišnjakinja se srušila, a u roku od sat vremena je bila hospitalizirana - u međuvremenu ju je suprug pokušao reanimirati i odmah je zvao hitnu pomoć. Navodno joj je pozlilo zbog manjeg hematoma.

Iako se još uvijek nalazi u riječkome KBC-u, danas pjevač javlja ovo:

"Hvala Bogu i svim dobrim ljudima, Duda je dobro. Sada dolazi na red moj životni moto koji postaje i njen: SVE MOŽE ALI NIŠTA NE MORA. Pjesma našeg prijatelja fra Marina koja nas je cijelo vrijeme dizala iznad svega lošega ovih dana...", napisao je uz priloženu pjesmu "Pred tvojim imenom" fra Marina Karačića.

Dubravka i Tony Cetinski u braku su pet godina, a vjenčanje je bilo organizirano na tri plana - jedno su drugome pjevač i Vinkovčanka izrekli da u Las Vegasu, Dubravkinim rodnim Vinkovcima te jednome zagrebačkom restoranu.

Naslovnica Showbizz