Mozaik Showbizz

Nuspojave su jake

'Osjećam se bolje, ali hoću svoju guzu natrag': glumica na kojoj je odjeća nekad pucala od oblina otkrila iznenađujući zdravstveni razlog u pozadini naglog gubitka kilograma

Nuspojave su jake

Mnogi su se obožavatelji razočarali kada su ugledali nekad bujnu Ariel Winter u znatno tanašnijem izdanju, bez "o" od nekadašnjih oblina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Prelijepa mlada glumica serije "Modern Family" u kojoj smo pratili njeno odrastanje, ponovila je šok koji je izazvala kada se iz djevojčice pretvorila u zgodnu ženu, samo što ovaj put obožavatelji i nisu najsretniji na svijetu. Misleći kako se Ariel poželjela ukalupiti u današnje standarde mršavosti, na društvenim mrežama razbacivali su se terminima poput "izgladnjivanje", "anoreksija" i ostalim predrasudama koje se vezuju uz bilo čiju promjenu kilaže, naročito kod osoba koje su popt Winter pod povećalom javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏻‍♀️ part of yourrrrrr worrrrrld 🧜🏻‍♀️

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

No u pozadini naglog mršavljenja kriju se sasvim drugi razlozi, a oni nemaju veze s pokušavanjem uklapanja u "standarde ljepote". Glumica je otkrila da su oscilacije u kilaži zapravo nuspojava promjene vrste antidepresiva koje godinama uzima kao terapiju.

"Promjena lijekova instanto me dovela do situacije u kojoj sam počela gubiti kilograme. Vratio mi se nekadašnji ubrzani metabolizam koji je, dok sam bila na prvim lijekovima, bio neuobičajeno usporen. Ovo mi je došlo vrlo neočekivano...", izjavila je Wineter na društvenim mrežama, prenosi CNN.

21-godišnjakinja je dodala i kako je na terapiji godinama i kako se tek počela privikavati na svoju kilažu i obline koje dotad nije imala. Nije navela o kojemu je lijeku riječ, ali je potvrdila kako se često znala osjećati teško i tromo, umorno i pospano za vrijeme primjene terapije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i said “bae it’s a snack” he said it’s an entree 🤷🏻‍♀️

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Otvoreno je progovorila i o svojoj dugogodišnjoj borbi s depresijom i anksioznošću, a jedna je i od glasnijih slavnih osoba kada je u pitanju važnost mentalnoga zdravlja. 

"Iako se za promjenu osjećam dobro i konačno mogu vježbati, a da se rezultati vide, htjela bih dobiti nekoliko kilograma mišića i bolju kondiciju. Uz to, želim i svoju guzu natrag", izjavila je Winter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥳 thank you @people & @entertainmentweekly 🥳 #upfronts

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Naslovnica Showbizz