Mozaik Showbizz

Nova oaza

'Nakon 10 godina u podstanarstvu, kupili smo stan!': Antonija Blaće podijelila fotografije svog novog doma, otkrila i kojim se pravilom vodi kod kupovine namještaja 

Nova oaza

Simpatična Šibenčanka Antonija Blaće (39) prije petnaest godina svoju je dalmatinsku adresu zamijenila onom u metropoli, a uspješnoj televizijskoj voditeljici i producentici nedavno se ostvarila velika želja nakon što je sa suprugom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, kupila stan u Zagrebu.

Priznaje nam kako vlastite kvadrate njihova zajedničkog prostora nije bilo lako realizirati s obzirom da su oboje zbog mnoštva poslovnih obveza zauzeti, pa im slobodnog vremena itekako nedostaje. Ipak, uspjeli su pronaći stan koji odgovara svim njihovim potrebama i prezadovoljni su svojom novom oazom mira.

- Nakon 10 godina u podstanarstvu odlučili smo se na kupnju stana. Za onoga tko radi kao freelancer, poput mene, to je uvijek težak pothvat, ali bilo je sad ili nikad. Moja želja je bila centar Zagreba i uspjeli smo naći stan koji je u jako dobrom stanju pa ga ne moramo renovirati. Iako, kad sam snivala o svom stanu, uvijek sam željela pronaći derutni stan koji ću polako uređivati. Ali evo, dogodilo se da ne moramo ni zidove ofarbati, što nam je ušparalo puno novca i najviše vremena. A i to je naravno novac, kaže Antonija, koja je ovih dana krenula u opremanje stana.

 
- Mjesec dana smo unutra, još nemamo kauč. Ali zato imamo krevet pa bar ne spavamo na podu. Slatke su to muke, čim završe moja snimanja, bacamo se na odabir namještaja. Zasad imamo krevet i frižider. Bože moj. Prioriteti. Iako, navikla sam se na prazan stan, sve si sad mislim da pazim da ga ne natrpam. Nisam još ni o stilu razmišljala. Znam sigurno da ne želim nikakve premasivne komade i voljela bih da stan ostane nekako protočan i prozračan.

Prijatelje još nisam kolektivno zvala u stan jer da ih sve unutra naguram, morali bismo svi sjediti na podu. Svima je zabranjeno kupovati poklone dok ne osmislim kako bih htjela da stan izgleda - nasmijano će voditeljica koju sada gledamo u glazbenom showu RTL-a "Zvijezde - Ljetni hit", a uskoro će opet voditi i drugu sezonu "Gospodina Savršenog", čija je i kreativna producentica.

Naslovnica Showbizz