Mozaik Showbizz

NETIPIČNO VJENČANJE

Prva 'prava' fotografija: glumica koja se u tajnosti udala za HDZ-ovca otkrila kako su ona i dragi izgledali na piru, i kuma je iz ekipe poznatih

NETIPIČNO VJENČANJE

„Bila je to savršena nedjelja”, napisala je na Instagramu glumica Marija Borić (38), odnosno, po novom Jerneić, objavivši sliku svog vjenčanja održanom prošlog vikenda u Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića. Zvijezda serijala “Najbolje godine”, “Ponos Ratkajevih” i kazališta Komedija, udala se za diplomiranog inženjera prometa Branimira Jerneića (42) koji je aktualni savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, te član HDZ-a od 1995. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

• Bila je to savršena nedjelja • 🤵💍👰❤ . . . 📷➡️ @matejavrckovic

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on

Tko je odabranik glumice koja se ovog vikenda udala u tajnosti? Tajnoviti HDZ-ovac rijetko se pojavljuje pred kamerama, par su 'odale' objave na društvenim mrežama

Marija i Branimir upoznali su se krajem 2013. godine nakon utakmice hokejaškog kluba Medveščak, a spojili su ih zajednički prijatelji. Navodno već godinama i žive zajedno. Oboje nikad nisu s javnošću dijelili detalje svog privatnog života, pa je tako i vjenčanje bilo obavijeno velom tajne, no ipak su ih odale objave uzvanika na Instagramu.

U tajnosti se udala poznata glumica, objave na Instagramu otkrile da je bilo urnebesno zabavno, pogledajte kako Sandra Perković rastura u zviždanju

Video koji je objavila Jelena Veljača u kojem se njen bivši suprug i Sandra Perković natječu u zviždanju oduševio je pratitelje, baš kao i Instagram objava Marijane Batinić koja je otkrila da su mladenci uzvanicima darovali set za mamurluk.

„Najbolji poklon ikad. Vodu da ne umremo od žeđi, čepiće za uši (ipak je ponedjeljak), pepermint bombone da dostavljač ćevapa ne padne u nesvijest i aspirin za povratak među žive". To sve nalazilo se u papirnatoj vrećici s natpisom "Hangover kit", napisala je Batinić.

Među 150 gostiju bile su i TV voditeljica Ana Radišić, glumci Vanja Ćirić, Jasna Palić-Picukarić i Dražen Čuček, a Marijina kuma bila je dizajnerica Aleksandra Dojčinović, čiju je kreaciju odjenula na svoj vjenčani dan. Vjenčanje je bilo na otvorenome u šumi, pod šatorima i u krugu najbližih, a intimna atmosfera, čini se, upravo je ono što su mladenci htjeli.

Za Gloriju je glumica otkrila kako je svadba bila netipična jer nije bilo ni prvog plesa ni rezanja torte. Glazbu je puštala DJ-ica Ana Lalović, svirao je tamburaški sastav O.S.D.S., a zapjevala je i mladenka, koja nastupa u mjuziklima matičnog kazališta Komedija.

Naslovnica Showbizz