Mozaik Showbizz

Privatna fešta

Tko je odabranik glumice koja se ovog vikenda udala u tajnosti? Tajnoviti HDZ-ovac rijetko se pojavljuje pred kamerama, par su 'odale' objave na društvenim mrežama

Privatna fešta

Glumica Marija Borić ovog je vikenda uplovila u bračnu luku, a detalji tajanstvenesvadbe tek cure u javnost, zahvaljujući ponajprije aktivnosti uzvanika na društvenim mrežama.

U tajnosti se udala poznata glumica, objave na Instagramu otkrile da je bilo urnebesno zabavno, pogledajte kako Sandra Perković rastura u zviždanju

Glumičine kolegice i prijateljice, žene su uglavnom iz javnog života, a nijedna od njih nije skrivala sreću i ponos što je vječno samozatajna Marija pronašla čovjeka svog života. No dok su se pregledavale snimke, storyji i objave, nemali broj pratitelja priupitao se i sljedeće - tko je tajanstveni odabranik domaće zvijezde sapunica?

Imenom i prezimenom Branimir Jerneić, riječ je o aktualnom savjetniku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, a član je HDZ-a od 1995. godine. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, 42-godišnjak je u sretnoj vezi s popularnom glumicom već godinama - ni jedno ni drugo nisu vokalni kada je u pitanju opisivanje privatnog života.

Podsjećamo, privatna svadba održana je ovoga vikenda u raskošnom resortu za vjenčanja "Corberon" - na otvorenome, pod šatorima i u krugu najbližih, intimna atmosfera, čini se, upravo je ono što su mladenci htjeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jednom zlatna, uvijek zlatna #thewinner @discus70queen 😂😂😂😂💪🏻 #foreverthewinner

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Ponosne prijateljice i kolegice, glumice Jelena Veljača i Lana Gojak, objavile su dio atmosfere sa svadbe, a nisu se libile objaviti ponešto i voditeljica Ana Radišić te Sandra Perković koja je u tome možda bila najaktivnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@anaradisic i ja cekamo svadbu, prve naravno. @rtl_hr forever #guesswhoswedding

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

 

Naslovnica Showbizz