Mozaik Showbizz

NIJE SVE KAO U BAJCI?

Procurili neugodni detalji o vezi princa Williama i Kate Middleton: 'Tretirao ju je kao sluškinju', 'Što su duže bili zajedno, držao ju je na kraćoj uzici'...

NIJE SVE KAO U BAJCI?

Prema kraljevskom biografu Andrewu Mortonu, princ William tretirao je Kate Middleton "kao sluškinju" dok su hodali. Zbog toga su, navodno, njezini prijatelji odahnuli kada je par nakratko prekinuo 2007. godine. 

Morton u svojoj knjizi "William i Catherine" ističe kako prije spomenutog prekida princ William nije bio najbolji partner, prenosi RSVP.

- U travnju 2007. kada je odjeknula vijest o prekidu, malo je njezinih prijatelja pustilo suzu. Reakcija većine je bila "hvala Bogu da je to završilo". Godinama su bespomoćno gledali kako Kate, čiji je diplomski rad bio temeljen na Lewisu Carrollu ("Alisa u zemlji čudesa" op.a.), polako nestaje kroz kraljevsku zečju rupu i ostavlja prijatelje na hladnoći - stoji u knjizi.

Morton je opisao princa Williama kao "tvrdoglavog i jake volje" koji je Kate uzimao "zdravo za gotovo te ju tretirao više kao sluškinju nego kao djevojku".

Zajednički prijatelj s fakulteta navodno mu je otkrio da je William očekivao da "Kate trči za njim i što su dulje bili zajedno to ju je držao na kraćoj uzici", prenosi RSVP.

Naslovnica Showbizz