Mozaik Showbizz

SPICE GIRLS

Povratnički koncert legendarne grupe nije protekao kako su zamislile, oglasila se i 'Spajsica' Mel B, bivšu kolegicu nazvala je k***om

SPICE GIRLS

Jedna od najpopularnijih grupa devedesetih - Spice Girls krenule su na povratničku turneju, a prvi koncert održan je u Dublinu. Ipak, 70 tisuća posjetitelja nije bilo zadovoljno dugonajavljivanim nastupom. Naime, zbog problema sa ozvučenjem, fanovi nisu mogli razabrati niti koju pjesmu 'Spajsice' izvode.

- Nešto nije u redu s publikom na Spice Girls koncertu. Svi sjede i nemaju pojma koju pjesmu izvode jer je zvuk toliko loš - kazao je jedan korisnik društvenih mreža, a njegov status prenijeli su strani mediji.

Naknadno se oglasila i Mel B, jedna od članica nekada omiljene grupe.

- Hej, ljudi. Hvala vam puno što ste došli na naš show u Dublinu. Vidimo se u Cardiffu i nadam se da će vokal i zvuk biti puno, puno bolji - poručila je na svom Instagram storyju.

Mel B, poznata i kao Scary Spice, u intervjuu s Piersom Morganom, osvrnula se i na činjenicu da im se na turneji nije priključila Victoria Beckham.

- Ona je pomalo k***a, ali volim ju. Mislim, bilo nas je pet, a sada na turneju idemo kao četvorka. Znamo da nam se Victoria neće pridružiti, ali ja se još uvijek pomalo nadam - kazala je za kanal ITV.

 

Naslovnica Showbizz