Mozaik Showbizz

obred na otoku

Danas se na Hvaru udaje Bruna Sanader, njezin otac ipak neće doći na vjenčanje, a evo što za sada znamo o velikom danu kćeri bivšeg premijera

obred na otoku

Na Hvaru će danas u poslijepodnevnim satima sudbonosno "da" izreći Bruna Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, i njezin dugogodišnji dečko Vedran Vukadinović.

Par se upoznao u zagrebačkoj IV. gimnaziji, a iako već nekoliko godina žive u Munchenu, bračne su zavjete odlučili izmijeniti u Hrvatskoj. Javnost je za vezu liječnice i ekonomista  saznala nakon što su svjetlo dana ugledale fotografije na kojima izmijenjuju poljupce, a koje su snimljene tijekom apsolventskog putovanja na grčki otok Zakynthos.

Iako se pisalo kako će se slavlje održati u jednoj hvarskoj konobi, prema najnovijim informacijama, novopečeni će mladenci nakon obreda u crkvi gliserom krenuti prema Stipanskoj, odnosno klubu Carpe Diem.

Ivo Sanader neće nazočiti vjenčanju svoje mlađe kćeri. Iako je mogo tražiti dozvolu za izlazak iz Remetinca u kojem se nalazi zbog afere "Planinska", bivši premijer to, navodno, nije učinio jer bi morao doći u pratnji najmanje trojice pravosudnih policajaca, kako je pisao Jutarnji list.

Naslovnica Showbizz