Mozaik Showbizz

Druga beba na putu

'Dugo smo probavali, ovo je čudo!': natjecateljica usred emisije saznala sretne vijesti, evo kako objašnjava trudnoću nakon četrnaest godina pokušavanja

Druga beba na putu

RTL-ov show "Fittest Family" donio je jučer nekoliko sasvim šokantnih prevrata - obitelj Takač, čije su članove u napetome dvoboju kući poslali suparnici, obitelj Križman, podijelila je s publikom i sretne vijesti - majka Jasmina usred emisije saznala je da je trudna!

I to nakon punih četrnaest godina pokušavanja. Emisija u kojoj se zajedno s ostalim članovima obitelji natjecala u sportskim izazovima došl joj je stoga kao čudo, kaže.

A sretne je vijesti saznala na sasvim neobičan način, rutinskim pregledom u sklopu emisije, na kojemu su liječnici ustanovili da njeno povraćanje i umor nisu bili povezani isključivo sa sportskim naporom.

"Sad vam mogu priznati da sam zapravo dan nakon tog izazova otkrila da sam trudna, što je bila vijest koja nas je potpuno oduševila. Naime, suprug i ja smo dugo pokušavali dobiti drugo dijete, ali nam to nije uspijevalo. Ovaj show nam je donio čudo, vjerujem da je to sve zbog toga što su nam misli bile vezane uz show i što smo se opustili. Presretna sama, a s trudnoćom je sve u najboljem redu", otkrila je Jasmina za RTL.

O trenerici Niki Fleiss ima samo riječi pohvale.

"Nika je prvo bila u panici i stalno se ispričavala jer je vikala dok sam se pokušavala popeti na rampu. No ja to nisam doživjela kao viku nego kao bodrenje. Stalno je ponavljala da nije znala da sam trudna pa sam joj rekla da nisam znala ni ja", kroz smijeh priča Jasmina.

Sa suprugom Denisom ima sina Leona, koji se također natjecao, a četvrto je mjesto popunila njegova vršnjakinja, rodica Paula. Čini se da će se velika želja ove obitelji ispuniti i da će obitelj konačno biti potpuna.

Naslovnica Showbizz