Mozaik Showbizz

UNIKATNA U SVEMU

Petra Nižetić otkrila kako su nazvali sinčića i oduševila sve! Niste čuli da je netko nadjenuo ovo ime, vjerujte, barem zadnjih 50-ak godina

UNIKATNA U SVEMU

Petra Nižetić Mastelić, nekad voditeljica kultne "Po ure torture", a kasnije i brojnih drugih projekata u kolaboraciji sa svojom prijateljicom i kumom Marijanom Batinić, oduvijek je odudarala od prosjeka.

Stylingom, frizurama, hobijima, razvojem karijere, a svoju je karakternu osebujnost potvrdila i izborom imena za svoje dijete.

Petra je na Instagramu, naime, otkrila kako će se njen i Franin prvorođeni sin zvati - Jozo.

Je li dječak ponio ime po nekom djedu ili pradjedu u familiji, još nismo saznali, ali priznajemo da nas je dojmilo.

Velika sreća u domu poznate Splićanke: stigao je sinčić! Čestitke pljušte sa svih strana, ime je još tajna

Baš kao i brojne Petrine pratiteljice na Instagramu, koje su, sudeći po reakcijama, oduševljene.

"Buditi se iz ovog sna ne želim nikada ♥️ Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvat mali čovječe Jozo. " - napisala je, naime, poznata Splićanka s adresom u San Franciscu, a među prvima je reagirala splitska glumica Ana Maras Harmander.

"Aaaaaaaaaaa cestitamoooooo ️️️ Jozo ️" - napisala je.


I Nevena Rendeli puno je srca uputila izabranom imenu, a Nataša Janjić, koja je također ove godine, u veljači, prvi put postala mama malenog Tonija napisala je tek: "Jao, draga moja...".

Čestitke su uputile i Nina Badrić, Jelena Veljača, Anita Dujić, Aleksandra Dojčinović, koje su presretnoj mami zaželjele i što brži oporavak.

Slavko Sobin bio je kratk i jasan i naveo: "Sve".

Petra i Frane su prošlog ljeta u Splitu i crkveno potvrdili svoj brak, građanski sklopljen u San Franciscu, u kojeg se producentica i blogerica preselila zbog ljubavi.

"Čim sam upoznala Franu znala sam da želim da on bude otac moje djece. Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose, koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone.

Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo" - izjavila je Petra za Gloriju nedugo nakon splitskog vjenčanja, i ta želja joj se ostvarila.

 

Naslovnica Showbizz