Mozaik Showbizz

Skupa pred žiri

U RTL-ove 'Zvijezde' stižu dvije najbolje prijateljice, a jedna od njih otprije je poznata publici: zanosna crvenokosa ima povijest s Rokovim 'anđelom', još uvijek djeluju prisni...

Skupa pred žiri

U RTL-ovom showu "Zvijezde - ljetni hit" ovog će tjedna svoje snove o pjevačkoj karijeri pokušati ostvariti dvije najbolje prijateljice. Prelijepe i talentirane Varaždinke, kažu, ne gledaju jedna drugu kao na konkurenciju, već u emisiju stižu i kao podrška jedna drugoj.

Hoće li Solinjanka biti veća atrakcija od Kate Dizalice u RTL-ovim 'Zvijezdama'? Filomena kao hobi navela molitvu i pozivom šokirala Huljića; Gledatelji Nini zamjerili dekolte

A one su 19-godišnja Ema Žiher i 18-godišnja Lora Bešvir. Djevojke su se i upoznale na satovima pjevanja, a svoj početni hobi i veliku ljubav po prvi puta će pokazati i pred ovolikim gledateljstvom - na pozornici RTL-a pred žirijem koji nikada nije bio veći, stoga i "strašniji" neiskusnim natjecateljima. Branko Đurić, Petar Grašo, Nina Badrić, Andrea Andrassy i Tonči Huljić odlučuju o sudbini ekipe koja se prijavila, tako i o onoj prijateljica iz Varaždina, koje se ipak natječu "svaka za sebe".

''Kliknule smo na prvu i čini mi se kao da smo sestre. Družimo se već pet godina'', priča Ema, studentica prve godine veterine.

Priznaju i da odluka o prijavi u show nije bila nimalo laka, no međusobna podrška presudila je da se konačno odvaže i zajedno pobijede sve nesigurnosti. Lora i Ema zajedno su pozvane na predaudiciju, da bi uskoro doznale i da su ušle u TOP 60 te da će pred žirijem pjevati - isti dan.

''Već dugo sam se željela prijaviti na neki ovakav show, ali uvijek je prevladao strah… Ema mi je rekla da je vidjela prijave i da bi željela probati. Tako sam i ja, uz malo njezinog ogovaranja, ipak odlučila pokušati'', prisjeća se Lora, učenica četvrtog razreda srednje ekonomske škole koja nekog iskustva u "showbiznisu" ipak ima.

Prije godinu dana, naime, gostovala je u spotu Endija Schrottera, s kojim, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, djeluje prilično prisna. Podsjećamo, riječ je o domaćem plesaču i sporadičnom pjevaču, najpoznatijem možda po "ulozi" jednog od dvaju anđela iza Roka Blaževića na nedavnom Eurosongu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My heart does a little “ ! “ when I see you. ☺️

A post shared by ✨ 𝙇𝙊𝙍𝘼 𝘽𝙀𝙎𝙑𝙄𝙍 ✨ (@rudlava) on

Ema je pak završila glazbenu školu te svira gitaru, obou i ukulele, a kao učenica pohađala je i dvotjedni kamp na Oxfordu. ''Kao učenica dosta sam se bavila kemijom i jako me zanimala pa sam tako i odlučila otići u kamp. To je bio prvi put da sam sama putovala, letjela avionom i bila sama u stranoj državi. Definitivno jedno od najljepših iskustava u životu'', prisjeća se Ema.

S druge strane, crvenokosa Lora osim glazbe obožava i sport. Trenirala je košarku, odbojku i rukomet, a deset je godina bila članica varaždinskog dječjeg kazališta. Svestrana crvenokosa nakon skore mature željela bi se više posvetiti još jednoj svojoj velikoj ljubavi – šminkanju. ''Planiram završiti sve edukacije vezane za make up i ljepotu i ozbiljnije se posvetiti tome'', kaže za RTL.

Naslovnica Showbizz