Mozaik Showbizz

PODIJELILI VIJEST

Velika sreća u domu poznate Splićanke: stigao je sinčić! Čestitke pljušte sa svih strana, ime je još tajna

PODIJELILI VIJEST

Voditeljica, producentica i modna blogerica Petra Nižetić Mastelić, koja je u ožujku proslavila 38. rođendan, na svijet je donijela svoje prvo dijete, javila je Gloria.hr.

Petra je rodila dječaka početkom tjedna, ona i bebica osjećaju se odlično, te bi svaki dan iz rodilišta trebali stići u njihov dom u San Franciscu.

Kod kuće ih čeka presretni tata Frano Mastelić, bivši košarkaš, Sinjanin koji je diplomirao na višem američkom sveučilištu biznis menadžmenta.  

 

 

Kako se piše, Petra i Frano za sada su sreću podijelili s najužim krugom rodbine i prijatelja, a veliki broj čestitki stiže im naravno iz rodnog grada plavokose Splićanke. 

Ne treba uopće dvojiti koliko su sretni Petrini roditelji, mama Tamara i tata Milo, kao i brat Luka.

 

 

Spol malenog dječačića nije iznenađenje njegovim roditeljima jer se Petra još na početku trudnoće pohvalila da nosi sina čije ime, međutim, nije otkrila.

Iako se nagađalo da bi svoje prvo dijete mogla roditi u Hrvatskoj, to se ipak nije dogodilo, a dječačić će dakako imati i američko državljanstvo.

 

 

Petra i Frano prije tri godine pred američkim su matičarem ozakonili svoju vezu koju su započeli godinu dana ranije na Visu, a lani u lipnju, par se odlučio i crkveno vjenčati u Splitu.

 

 Bračne zavjete razmijenili su u crkvi sv. Križa, a jedanaest mjeseci kasnije njihova ljubavna priča dobila je najljepšu moguću krunu.

Naslovnica Showbizz