Mozaik Showbizz

IZLAZE NA ULICU

Kakav spoj: zvijezda reality showova koja je faćkala Gospodina Savršenog našla se u neočekivanoj kombinaciji s košarkašem Giričekom

IZLAZE NA ULICU

"Oduvijek mi je bila želja zapjevati na ulici i sad ćemo Gira i ja to ostvariti" - ovim je riječima pjevačica Anezi, koja domaća publika ipak puno bolje poznaje kao sudionicu najgledanijih reality showova, za 24sata potvrdila neočekivanu kombinaciju koju je "složila" s poznatim bivšim košarkašem Gordanom Giričekom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎶ANEZI🎥 (@anezi_4_official) on

Giriček, kojeg pratitelji hrvatskih showbizz vijesti pamte i po nekadašnjoj ljubavnoj vezi s drugom poznatom plavušom, Andreom Andrassy, naime, ima pjevačkih aspiracija i to ne klasičnih.

Bivši košarkaš, kako se saznaje, ne mašta o pjevanju na pozornici nego na ulici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

"Na ideju da nastupamo skupa došao je Gira, koji me je preko zajedničkog prijatelja upitao bili meni to bilo zanimljivo. Meni je to bilo super, jer mi je oduvijek želja s nekim zapjevati na ulici, a nisam imala prilike, jer moji kolege s kojima nastupam nisu bili nikada za to zainteresirani" - ispričala je atraktivna pjevačica.

Na društvenim mrežama pjevačica se pohvalila videom u kojem je Giriček svira pjesmu Plavog orkestra “Ako su to samo bile laži”, a ona pjeva.

- Na repertoaru su Oliver i Grašo, ali i Amy Winehouse - otkrila je dio planova. 

Naslovnica Showbizz