Mozaik Showbizz

Nestala na godinu dana

Putinova navodna ljubavnica rodila blizance? Porod su čuvali agenti tajne službe, ali to nije jedina pogodnost VIP tretmana koji ju je dočekao u bolnici

Nestala na godinu dana

Svjetski mediji bruje o privatnom životu ruskog predsjednika Vladimira Putina, čija je navodna dugogodišnja partnerica rodila blizance. Za Alinu Kabajevu vjeruje se, piše Daily Mail, da je godinama u tajnoj vezi s Putinom, iako ni on ni ona te navode nisu potvrdili.

No brojni su "dokazi" koji itekako otvaraju put toj mogućnosti - Kremlj, s druge strane, nije komentirao sretan događaj, ali nije to ni inače praksa kada je u pitanju predsjednikov privatni život.

Mnogi svjetski mediji svemu tome unatoč danas javljaju kako je "dugogodišnja Putinova ljubavnica" donijela na svijet zdrave blizance i to uz poseban, VIP bolnički tretman. Događaj se navodno zbio u strogoj tajnosti početkom mjeseca, a tek su sada informacije procurile u javnost.

Vijest o porodu 36-godišnje nekadašnje olimpijke objavio je najprije moskovski list Moskovskij Komsomolets, no priča o rođenju blizanaca jako je brzo uklonjena s njihove stranice. 

Sergej Kanev, istraživački novinar blizak ruskim sigurnosnim službama, napisao je pak da je Kabajeva rodila dječake carskim rezom. Doznao je da je u bolnici tijekom poroda bilo 'bezbroj' agenata obavještajnih službi. Navodno je zbog nje ispražnjen i čitav kat klinike.

"Ne komentiramo glasine", rekao je izvor blizak 36-godišnjoj Kabajevoj. Bivša gimnastičarka, koja je bliska s razvedenim Putinom već više od deset godina, nije se pojavljivala u javnosti od listopada prošle godine.

Naslovnica Showbizz