Mozaik Showbizz

'TREBA SE NASPAVATI'

Hrvatska voditeljica s beogradskom karijerom progovorila o srčanom udaru: navike i simptomi koji su prethodili infarktu upozorenje su za sve

'TREBA SE NASPAVATI'

Slađana Petrušić, koja se među hrvatskom publikom proslavila kao Slađa iz Malnarove "Noćne more", a onda međunarodnu slavu stekla kao voditeljica reality showa "Parovi" na srpskoj Happy TV, nedavno je doživjela srčani udar, što je svojim pratiteljima otkrila na svom profilu na Instagramu.

Zagrepčanka koja se okušala i kao pjevačica, te je znatno veći uspjeh požnjela kao autorica knjige "Nevina k***va", u razgovoru za Story otkrila je što je sve prethodilo nemiloj životnoj epizodi.

"Provela sam 14 mjeseci u reality showu 'Parovi' gdje sam spavala dva do tri sata dnevno. Tamo živiš svaki dan sa 40 različitih karaktera i profila ljudi, kad sam izašla, bila sam neka druga Slađa.

Uvijek sam govorila da se jedino mora umrijeti, ali mora se i spavati, inače 'pukneš'.

Zapela sam u poslu, počela sam voditi 'Parove' i snimati emisiju 'Provodadžija'. Rad, rad, svega nekoliko sati spavanja, živciranje i eto, na nogama sam doživjela infarkt!

Na nogama prvih nekoliko minuta dok nisam došla do kreveta, a onda je to trajalo i trajalo. Sve moguće bolove koji postoje sam proživjela. Nisam ni znala da ima toliko vrsta boli. Umreš i oživiš u sekundi. Prije toga me boljelo noću kada bih legla spavati.

Često sam morala pronaći taj neki položaj gdje nemam osjećaj kao da srce držim u rukama." - ispričala je Slađa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤔 Tetka u pidžamici pa da pozdravim...😁

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on

Upitana hoće li se vratiti starom poslu ili planira promjene, Slađa je odgovorila:

"Već dva dana se osjećam dobro i novi dogovor je da nastavljam sa snimanjima, a Milomir Marić, koji je jedan od direktora Happy TV-a je osigurao liječnika koji i njega liječi, jer i sam imao tri infarkta.

Najozbiljnije sam se odlučila maknuti od svega i liječiti se, živjeti negdje na selu bez sve te buke oko mene. No, kao i uvijek što govorim još samo ova godina i povlačenje.

Ova televizija je puno napravila za mene i mislim da im dugujem, a Marića gledam skoro kao Malnara nekad. Nikad nikoga ne mogu gledati kao Željka, ali blizu je. Njih dvoje su bili prijatelji i imaju sličan stil otvaranja očiju narodu..." - podvukla je Slađa.

O prekidu veze s ovisnikom o seksu

"Čovjeku treba stroj, ali mislim da ni jedna žena ne može izdržati 'akciju' 24 sata na dan. On u pauzi, umjesto doručka i ručka, želio 'akciju' i baš mu treba liječenje. Bio bi savršen da nije ovisnik. Dugo smo bili zajedno, ali i posao nas je razdvojio. On je bio u Zagrebu, ja u Beogradu. Kap koja je prelila čašu je ucjena kad je rekao da biram ili on ili moj posao i karijera koja je na dobrom putu" - Slađa je ovih dana za 24sata otkrila zanimljiv detalj iz privatnog života.

Naslovnica Showbizz