Mozaik Showbizz

Čeka se druga strana

'Malo ti je slava udarila u glavu': Lille Bačić još se nije oglasila o navodnome napadu na stariju ženu i psića, ali s Instagrama je obrisala gomilu negativnih komentara, ima i nove objave

Čeka se druga strana

Svaka priča ima dvije strane, pa tako i ona o Lidiji Bačić i njenomu navodnom napadu na stariju gospođu i njenoga psića.

Pjevačica je prijavljena za napad, najprije verbalni, a potom i fizički. U ranim večernjim satima, u petak, u Varšavskoj ulici u Zagrebu došlo je do incidenta i naguravanja koje je zabilježila i sama žrtva. Korisnica Facebooka Kristijana Urem čitavu je priču, osim policiji, "prijavila" i na društvenoj mreži.

Zagrepčanke optužuju poznatu pjevačicu da je divljački napala njih i psića, menadžer ima drugačiju priču, a Lille se oglasila na Instagramu; Evo što kaže policija

"Večeras u Varšavskoj,napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa... Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu, tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj "zvijezda" izletila iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid", samo je dio objave koja se proširila munjevitom brzinom i koju je prenio svaki portal u Hrvatskoj.

Jedina reakcija koju su zasad ponudili optužena Bačić i njen menadžer Faruk Buljubašić Fayo je negiranje optužbi. Nemaju dodatni komentar, osim onoga s početka ovoga teksta.

"Svaka priča ima dvije strane. Prije nego što osudite, sjetite se toga", napisala je vrlo mudro splitska pjevačica koja u svojoj povijesti javnoga djelovanja uistinu ne bilježi išta slično onome za što ju se sada optužuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mudre misli...😎

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

No od vijesti su prošli sati, a Splićanka još uvijek nije otkrila ono što očigledno misli da je javnosti potrebno predstaviti - drugu stranu priče. Shvatili su to u nekome trenutku i njeni obožavatelji, pa se komentar "A koja je vaša strana priče, gospođice Bačić?" provlači u varijacijama na temu Instagramom jedne od jačih zabavljačica na ovim prostorima.

Možemo u ovomu trenutku pretpostaviti da je Lille zauzeta, stoga i da nema vremena ispričati "drugu stranu", moguće i da jednostavno ne misli da se treba "opravdavati". Možda poštuje odluku svojeg tima, možda ne osjeća potrebu pisati ispričnice...

Ipak, s njenog je Instagrama nekim čudom nestala gomila komentara u kojima ju zgroženi korisnici napadaju za navodno agresivno ponašanje, pa je čitav događaj poprimio mnogo veće razmjere od onog početnog šoka.

Obožavatelji zvijezde koja za sebe voli reći da je uzor mladim djevojkama, budući da je potpuno prirodna i nefotošopirana, te kao takva savršena, zahtijevaju istinu, koja god ona bila. Žele tu drugu stranu kako bi mogli nastaviti obožavati zgodnu Splićanku, ljubiteljicu svega hrvatskoga, mora i Dalmacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vidimo se večeras u Daruvaru😊 #LidijaKoncerti #istasiglas #LidijaUživo #LilleLive2019

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Pjevačica ju, do ovog trenutka, nije ponudila. No ima nove dvije objave koje najavljuju njen nastup na Danima piva u Daruvaru. U cijeloj prvoj strani priče ostaje neugodna činjenica na koju je Lilli jedan obožavatelj i ukazao. Njen je automobil, naime, ako je vjerovati fotografijama s lica mjesta, uistinu bio parkiran preko čitavoga nogostupa.

"Vjerujem da postoji i druga strana tvog parkiranja preko cijelog nogostupa da invalidi i mame s kolicima moraju nasred ceste hodat. Imaš sreće da ti nisam ja prolazio, jer bi ti preko cijele haube prohodao s obzirom da smatraš da je tvoj auto dio nogostupa. Malo ti je “slava” udarila u glavu", komentirao je on.

Ovo je samo jedan od komentara ljudi u nevjerici, ostali još uvijek iščekuju novu priču...

Naslovnica Showbizz