Mozaik Showbizz

Vrhunski uređena

Poznata glumica prodaje kuću u mediteranskom stilu, za nju traži čak 6,9 milijuna dolara: pogledajte kakav se samo luksuz krije iza cifre od koje 'boli glava'

Vrhunski uređena

Jedno razdoblje njezina života je završilo. Nakon 12 sezona došao je kraj jedne od najpopularnijih humorističnih serija, "Teorije velikog praska", čija će se posljednja epizoda emitirati 16. svibnja, a Kaley Cuoco je na početku novog životnog poglavlja odlučila prodati svoju kuću u Los Angelesu.

Kuća u mediteranskom stilu, ukupne površine 750 četvornih metara, nalazi se u superekskluzivnoj četvrti Mulholland Park, a Kaley za nju traži 6,9 milijuna dolara. Popularna 33-godišnja glumica, koja u "Teoriji velikog praska" glumi glavni ženski lik Penny, kuću je 2014., za 5,5 milijuna dolara, kupila od Khloe Kardashian čiji se brak s Lamarom Odomom, bivšim košarkašem LA Lakersa, upravo bio raspao.

Kaley je svojedobno kazala kako se odmah zaljubila u kuću, kupila je i dio namještaja, ali je i dosta toga promijenila uz pomoć dizajnera interijera Jeffa Andrewsa, koji je kuću uređivao i za Khloe. Kaley je željela da kuća potpuno odgovara njezinu stilu i navikama i da postane pravi dom. To je, među ostalim, postigla i zidnim tapetama s konjskim motivima budući da je velika ljubiteljica jahanja, a njezin suprug Karl Cook, sin milijardera Scotta Cooka, profesionalni je jahač.

Kaley i Karl vjenčali su se u lipnju prošle godine, a plavokosa glumica prije je bila u braku s tenisačem Ryanom Swetingom. Vjenčali su se 31. prosinca 2013. godine, razišli u rujnu 2015., a brak je definitivno okončan u svibnju 2016. godine. Budući da su potpisali predbračni ugovor, Ryan nije imao pravo na bračnu alimentaciju, kroz dvije isplate je dobio 165.000 dolara, a Kaley je pristala platiti i njegove odvjetničke troškove, ali ne iznad iznosa od 55.000 dolara. Sve to je bila sitnica za glumicu čije se bogatstvo trenutačno procjenjuje na 55 milijuna dolara.

Kuća koju je upravo ponudila na prodaju ima sedam spavaonica i devet kupaonica, dramatični kružni ulaz sa stupovima i fantastičnim stubištem, vrhunski uređenu kuhinju, formalnu blagovaonicu, glavnu dnevnu sobu s kaminom i još nekoliko prostora za druženje, malu kinodvoranu, knjižnicu, ured... Velika glavna spavaonica ima golemu kupaonicu s okruglom masažnom kadom i čak tri garderobe. U dvorištu su bazen, vanjska kuhinja i natkriveni prostor za blagovanje.

Naslovnica Showbizz