Mozaik Showbizz

'Dijete nisu dobre, ali...'

Tony Cetinski smršavio do neprepoznatljivosti: pjevač pokazao novu liniju, otkrio što je izbacio iz prehrane, a i zašto uživa u slanini i čvarcima

'Dijete nisu dobre, ali...'

Prije samo mjesec dana, Tony Cetinski u razgovoru je za Gloriju najavio svoje ciljeve uoči 50. rođendana koji će proslaviti 31. svibnja, a čini se da ih je već ostvario. Kao i mnogi, Cetinski je s godinama nakupio kilograme - usporeni metabolizam, sjedalački način života i stres kad-tad vas pogode tamo gdje ste najslabiji, pa je prije ulaska u šesto desetljeće života odlučio na tome poraditi.

Pohvalio se tada i kako je nakon samo dva tjedna treninga s trenerom Marijom Mlinarićem šest kilograma lakši, a sudeći prema posljednjoj fotografiji koju je podijelio na Facebooku, taj je rezultat poduplao.

Povodom osvajanja nagrade "Oliver Dragojević" koju HRT-ova emisija Music Pub Zlatka Turkalja dodjeljuje glazbenicima koji su obilježili prošlu godinu, Cetinski je osvanuo u kombinaciji koja naglašava njegovu stanjenu figuru. Djeluje uistinu neprepoznatljivo.

"Nagrada za najboljeg pjevača "Oliver Dragojević" je i vaša nagrada. Hvala svima koji su mi je omogućili i kao što rekoh ranije, ova će nagrada imati posebno mjesto u mome domu baš kao i Oliver u mome srcu", napisao je pjevač i probudio zanimanje kod obožavatelja koji ga prate dugi niz godina - na kakvoj je to dijeti? Ili je sve do treninga?

"Dijete nisu dobre, nego trebate imati pet obroka dnevno. Tu mi posebno pomaže supruga. Bitna je i intolerancija na hranu. Otkad sam izbacio gluten, puno se bolje osjećam. Svatko treba ići na pretrage i vidjeti što mu odgovara od hrane, a što ne. Recimo, slanina i čvarci u normalnoj mjeri daju vam snage za trening...", otkrio je Tony za Večernji.hr.

Podijelio je s publikom i informaciju kako trčanje i nije njegova jača strana, no zato uživa u treninzima na otvorenom, naročito boksanju.

Naslovnica Showbizz