Mozaik Showbizz

BIT ĆE ZANIMLJIVO

Hoće li Solinjanka biti veća atrakcija od Kate Dizalice u RTL-ovim 'Zvijezdama'? Filomena kao hobi navela molitvu i pozivom šokirala Huljića; Gledatelji Nini zamjerili dekolte

BIT ĆE ZANIMLJIVO

''Najveći je problem prevelika želja i ambicija. Samo 'skulirati' i sve će biti na svome mjestu'' - komentirao je sinoć Tonči Huljić nastup 20-godišnje Solinjanke Filomene, koja je dala sve od sebe da odvažnim nastupom, plesom i pjevačkim stilom impresionira žiri RTL-ovog showa "Zvijezde - ljetni hit".

Filomena je tako, izvodeći hit grupe ET, "Ne traži ljubav", balansirala na rubu da ga skroz ne pretjera i ode u grotesku, ali se uspjela svidjeti članovima žirija.

Branko Đurić Đuro je bio posebno impresioniran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvijezde - ljetni hit (@zvijezde_ljetni_hit) on

''Ovo je prva točka koja me stvarno dignula!'' - pohvalio je sarajevski glumac i glazbenik Solinjanku, a Filomenini plesni pokreti i njega su nagnali da se digne i zapleše.

Kad je prije odlaska sa scene izrazila želju da zapjeva duet s Tončem Huljićem, splitskog je hitmejkera iznenadila.

"Pa šta ćeš sa mnom..." - iščuđavao se Huljić.

No da Solinjanka nije svakidašnja i da bi mogla i ubuduće iznenađivati i nastupima i izjavama svjedoči i njen komentar u backstageu da je njen hobi - molitva.

"Kad se u svojim mislima nađem s Bogom znam da sam na pravom mjestu..." - živopisno je objašnjavala. 

Hoće li osobnošću i nastupomk biti sugestivnija od kandidatkinje iz Prugova, proslavljene dizaličarke Kate Barade, teško je predvidjeti.

Katu Dizalicu će, zacijelo, teško tko nadmašiti, ponosna nositeljica titule "jedine žene u Hrvatskoj koja upravlja građevinskom dizalicom" sinoć je apsolutno "pomela" show.

Kad se Kate pjesmom koju potpisuje Siniša Vuco, pjevajući stihove "mene voli staro, mlado muškarci su moje stado", te "meni majko svaki valja, imo ili nemo para, kad alatka radi u bećara"  krenula predstavljati žiriju, nastao je show!

Sjedalice su se podizale i spuštale gore - dolje, nitko nije mogao izdržati da ne vidi tko to u ritmu Lepe Brene s početka karijere pjeva na pozornici, da bi ih do kraja izvedbe Kata Dizalica - svih "kupila".

Iskrenošću i neposrednošću, predstavljajući ponosno svoje radno mjesto, ali i želju da "samo zabavi ljude", Kata je na kraju osvojila i žiri i publiku.

''Ja ću kratko – nemam riječi'' - komentirao je Tonči, pokušavajući nadglasati pljesak oduševljene publike.

''Kate, rode! Vi definitivno imate ljetni hit!'' - viknula joj je Nina, dok je Andrea priznala da joj refren Katine pjesme neće tako lako izaći iz glave...

A da je Kata jedinstvena pojava pokazuje i snimka iz backstagea. Katini su konkurenti s njom oduševljeno pjevali Huljićev hit "Kokolo", pri čemu su svi pljeskali u jednom ritmu, a Kata - u svom...

 

'Sisa samo što nije ispala iz sakoa'

Gledatelji su se našli u čudu zbog stylinga Nine Badrić, smatrajući da se neprimjereno razgolitila ispod sakoa, a posebno u trenutku kad je simpatičnoj Zagrepčanki Ivani komentirala da sljedeći put "promijeni stil odijevanja". Djevojka se, naime, pojavila u najjednostavnijoj ljetnoj haljini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvijezde - ljetni hit (@zvijezde_ljetni_hit) on

"Sljedeći put doći bolje gola nego obučena, po naputku gđe Badrić kojoj samo što sisa nije ispala iz sakoa" - piše gledateljica na Facebooku.

"Ja sam se začudila što govori, nije mi bilo jasno. Ali samo mogu reći da su me iznenadili, njihovo ponašanje..." - složila se i druga.

"Možda se Tonči s razlogom spustio dolje. No, kako će Nina obrazložiti svoje neprimjereno komentiranje?! Kod članica žirija se ne vide oči od šminke. Neka pogledaju reprizu..." - glasi još jedna primjedba.

"Andrea ima više pudera nego kila. Kao kolumnistica me znala nasmijati, ali ovdje je ljigava."

"Ono kako je Andrea rekla onom liku iz klape je baš bilo zlobno i ružno..." 

 

Naslovnica Showbizz