Mozaik Showbizz

Same izlike

Bilo bi čudno da se ne pojavi? Meghan izbjegla susret s omraženim državnikom zbog porodiljnog, ali procedura je nešto drugačija kad je Harry u pitanju

Same izlike

Zahvaljujući porodiljskom dopustu, na kojemu planira biti samo tri mjeseca, vojvotkinja Meghan će u lipnju uspjeti izbjeći američkog predsjednika Donalda Trumpa tijekom njegovog službenog trodnevnog posjeta Velikoj Britaniji.

Trump i prva dama Melania bit će gosti kraljice Elizabethe II. i susrest će se s ostalim članovima kraljevske obitelji, ali Meghan ima dobar izgovor da ne prisustvuje susretu s američkim predsjednikom kojega je kritizirala i podržavala njegovu konkurenticu Hillary Clinton.

Tijekom predsjedničke kampanje 2016. godine je Meghan, koja je tada glumila u seriji "Suits", kazala kako neće glasati za Hillary zato jer je žena, nego zato jer je Trump jednostavno pokazao zašto ne bi trebali željeti svijet kakvog on stvara.

Buckinghamska palača još nije potvrdila koji će se članovi kraljevske obitelji susresti s američkim predsjednikom i prvom damom, ali će im kraljica svakako iskazati dobrodošlicu

Kad ne bi bila na porodiljskom dopustu nakon rođenja prvog djeteta, koje se očekuje svakog trenutka, Meghan bi se vrlo vjerojatno susrela s Trumpom jer službeni posjet nema veze s njegovom osobnošću i mišljenjem koje članovi kraljevske obitelji imaju o njemu, nego s odnosima Velike Britanije i SAD-a.

Prema mišljenju stručnjaka za kraljevsku obitelj, princa Harryja nitko neće prisiljavati da bude prisutan na kraljevskom banketu ukoliko takav događaj bude upriličen tijekom Trumpovog posjeta, ali bi bilo čudno da se ne pojavi. Zbog činjenice da se Harry oženio Amerikankom Meghan znači da se njegovo prisustvo na takvom događaju očekuje.

Meghan svaki dan treba roditi, a uz nju je u Frogmore Cottageu na imanju Windsor, gdje se mladi kraljevski par nedavno preselio, od prošlog tjedna i njezina majka Doria Ragland koja je doputovala iz Los Angelesa.

U iščekivanju poroda, Harry je u četvrtak bio na posebnoj službi u Westminsterskoj opatiji povodom obilježavanja Dana Anzac posvećenog sjećanju na sve Australce i Novozelanđane koji su služili i poginuli u svim ratovima, konfliktima i mirovnim operacijama. Harryjevo ime nije bilo u službenom programu jer se nije znalo hoće li moći doći zbog rođenja djeteta, ali kako se bebi očito još ne žuri, princ je iz Windsora stigao u London.

U Westminstersku opatiju je stigao u društvu nevjeste, vojvotkinje Kate, supruge svog brata Williama koji je u službenom posjetu Novom Zelandu gdje je sudjelovao u obilježavanju Dana Anzac i susreo s preživjelima iz nedavnog pokolja u Christchurchu.

Kate i Harry bili su odlično raspoloženi, nasmijano su razgovarali dok su dolazili u Westminstersku opatiju, a ona je bila vrlo elegantna u plavom kaputiću/haljini Catherine Walker povišenog ovratnika uz koji je nosila odgovarjući šeširić brenda Rosie Olivia, torbicu Emmy London i cipele visokih potpetica.

Naslovnica Showbizz