Mozaik Showbizz

Lijepo društvo

Ovo je go-go plesačica s kojom je Johnny Depp uhvaćen u beogradskom hotelu: navodno nije imala pojma tko je on, a stvar je toliko ozbiljna da se sprema i svadba

Lijepo društvo

Johnny Depp prve je mjesece ove godine proveo u Beogradu na snimanju filma "Minamata", a svojim boravkom u susjednoj državi nije "uznemirio" medije kao što je to, primjerice, uspjelo malo ekstravagantnijem Cristianu Ronaldu tijekom odsjedanja u Dubrovniku.

Dapače, glumac je proveo nekoliko sasvim mirnih mjeseci snimajući film, večeravajući u najboljim restoranima u Beogradu i družeći se ekipom sa seta - ako je suditi prema fotografijama dežurnih fotografa koji su ga popratili i komentarima u medijima u susjednoj državi. No jedan je detalj zaintrigirao obožavatelje filmske zvijezde, a to je lijepo društvo s kojim je "uhvaćen" u hotelu.

Daily Mail danas javlja da je tajanstvena ljepotica ruska go-go plesačica Polina Glen - Instagram spomenute djevojke danas izgara od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

Nije ni čudo - od razvoda s Amber Heard Deppa se nije povezivalo ni s kim, a veza s Polinom navodno je toliko ozbiljna da ju glumac planira i oženiti. Snimnjeni su zajedno još u svibnju 2018. u Moskvi, a kontakt blizak plesačici je tada "prijavio" i da ona prilikom upoznavanja nije imala pojma tko je Depp.

"To da on ima pravne probleme s bivšom suprugom, Polina uopće nije znala. Nije znala ni tko je on, Ruskinje nemaju pojma o tome kako izgleda svaki američki glumac, uz to, ljudi izgledaju drukčije u prirodi...", prenosi Daily Mail.

"No kad je saznala tko je u pitanju, bila je sretna", dodao je izvor.

Nagađa se, prenose k tome neki mediji, da je plesačica i koreografkinja već uselila u Deppovu vilu na Beverly Hillsu. Fotografije strastvenog zagrljaja u Beogradu pak možete pogledati ovdje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎥”I am Me”...soon. #iamme

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where you been this summer? Me- Italy 🇮🇹 ❤️

A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

 

Naslovnica Showbizz