Mozaik Showbizz

INTIMNO, ALI PROFITABILNO

Možete li vjerovati da je preko dva milijuna ljudi pratilo kako Ronaldova Georgina u Dubrovniku izbjeljuje zube?! Performans se odigrao na terasi luksuzne vile

INTIMNO, ALI PROFITABILNO

Cristiano Ronaldo Uskrs s obitelji provodi u Dubrovniku, kojeg bi trebao prema najavama napustiti danas, a milijuni diljem svijeta popratili su do u detalj na društvenim mrežama kako se zabavljala njegova zaručnica Georgina Rodriguez. 

Zgodna brazilska manekenka tako je objavila video u kojem leži na ležaljci na lijepoj dubrovačkoj kamenoj terasi i - izbjeljuje zube. 

Georgininu aktivnost koja je, po prirodi stvari, trebala biti sasvim intimna (da nije reklama za proizvođača!) sa znatiželjom je popratilo, vjerovali ili ne, više od 2 milijuna ljudi! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hismileteeth always with me

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

Ono čime bi mi svakako mogli biti zadovoljni hjest činjenica da je Georgina poslala u svijet lijepu promociju Hrvatske. Vidljivo je to iz komentara njenih pratitelja ispod videa, koji se ne odnose samo na prekrasan izgled same Ronaldove zaručnice, već i na ljepote Lijepe naše. 

Podsjetimo, Ronaldo je u Dubrovnik sletio tri sata nakon što je Juventusu donio osmi uzastopni naslov prvaka. On i zaručnica smjestili su se u dubrovačkoj Vili Šeherezada u kojoj noćenje košta oko 7000 eura. 

Kako se sredila za večernji izlazak, otkrila je atraktivnom pozom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤣🤣 Cuando una amiga me dice: por ahí viene tu marido, actúa normal. Yo:

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Naslovnica Showbizz