Mozaik Showbizz

Noćenje 7000 eura

Georgina objavila prve fotografije iz Dubrovnika: luksuzna vila u kojoj 'Ronaldovi' odsjedaju ništa je prema pogledu na figuru zgodne Brazilke dok se sunča

Noćenje 7000 eura

Da se poznate face na svojem proputovanju Europom zaustave često i na našoj obali, više nije nikakvo čudo. Gotovo nijednom svjetskom "celebrityju" koji drži do sebe nisu promakle vizure barem jednog dalmatinskog grada, a omiljena štacija bio i ostao je, dakako, Dubrovnik.

No nije riječ samo o omiljenoj lokaciji u ljetnim mjesecima, Grad su već u ovim proljetnim preplavile horde turista. Među njima su se, baš danas na Uskrs, našli i Cristiano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez.

Planetarno popularni nogometaš odlučio je s obitelji proslaviti pobjedu kojom je njegov Juventus postao prvak Italije po 37. put u povijesti. Uskrsni odmor i boravak na hrvatskoj obali došli su mu sasvim zasluženo, a ako je vjerovati fotografijama na Instagramu, "Ronaldovi" baš uživaju.

Georgina je podijelila fotografiju kuće u kojoj odsjedaju tijekom boravka u Dubrovniku, ali i pogled na more te, što je neke naprosto oduševilo, vlastitu zanosnu figuru u crnome bikiniju. Dubrovački dnevnik doznaje da je smještaj u pitanju Vila Šeherezada u kojoj noćenje košta oko 7000 eura.

Zgodna Brazilka "hashtagom" je otkrila da ni na putovanjima ne odustaje od omiljene aktivnosti - joge, kojom valjda i održava tanašnu liniju.

Naslovnica Showbizz