Mozaik Showbizz

ashley ili tara?

Neizvjesna borba u finalu showa 'Zvijezde pjevaju': oba para osvojila maksimalan broj bodova i oduševila žiri i publiku

ashley ili tara?

"Velika subota je ovo u svakom smislu", rekla je voditeljica Barbara Kolar na početku finala showa Zvijezde pjevaju dodavši kako je ovo najvjerojatnije najneizvjesnije finale dosad. U velikom stilu pjevanjem je emisiju otvorilo šest parova nefinalista - Macan i Tonka, Frane i Žanamari, Borko i Jelena, Katarina i Pero, Ella i Goran te Krešo i Ivana. 

Bliži se finale showa 'Zvijezde pjevaju', evo što su nam pred večerašnju emisiju otkrili mentori Bojan i Dino

Najmlađi par, ne samo ove sezone nego svih sezona showa "Zvijezde pjevaju", Tara i Dino, otvorili su natjecateljski dio showa pjesmom "Dream a little dream of me", kao i obično pokupili komplimente žirija. I ovoga se puta za njihov nastup dogodila repriza desetki!

Remi je uskliknula: "Vas dvoje ste čarolija!", a Valentina: "Od početka vas vidim u finalu, želim vas gledati u nekom mjuziklu.

Ashley i Bojan odlučili su se za rock'n'roll pjesmu Footloose, od žirija dobili desetke, a od Danijele Martinović i velik kompliment: "Stvarno ste zakucali. Po meni, vi ste pomakli ovaj show prema naprijed, od dvojezičnog pjevanja, dvoglasja, scenskog nastupa, natjerali ste druge natjecatelje da drže korak s vama." Pohvale za nastup dobili su i od "predsjednika" ocjenjivačkog suda, Škore. 

"Vidite kako dišpet može biti konstruktivan. Tara, ovo je tvoj najbolji nastup do sada, dala si ono nešto, iz želuca", rekla je Danijela za drugi nastup Tare i Dine koji su izveli soul hit Think.

Ashley i Bojan za drugu pjesmu odabrali su pop baladu "Princeza" s kojom su nastupili u prvoj emisiji, a članica žirija Valentina nakon izvedbe sugerirala joj je da još jednom razmisli i ipak odabere pjevačku karijeru. 

U trećem dijelu natjecateljskog showa u kojem se pjevala pjesma koja simbolizira iskustvo para na putu do završnice, Tara i Dino izveli su pjesmu Molitva. Za Ashley i Bojana pjesma Time of my life bila je simbol putovanja do samog finala.

Do sada su ocijene žirija isključivo desetke, no o pobjedniku showa večeras odlučuju isključivo gledatelji!

Naslovnica Showbizz